Cześć dziewczynki :-)
Iwona, dzięki za :ico_kawa: właśnie popijam.
Aga bardzo fajne te kozaczki, takie różowe :-D
Fajne i niestety różowe, ale były albo takie, albo czarne, więc różowe lepsze, a ten kolor jest taki bardzo jasny, więc aż tak mi nie przeszkadza.
Co do kolorów, to ja też uwielbiam zielony, więc jak czegoś Uli szukam, to zawsze w kolorze zielonym, jeśli nie ma to patrzę na inne kolory.
Jola, współczuję, tak podejrzewałam, że ma babę, mógł CI o tym powiedzieć, ale podejrzewam, że to że Ci nie powiedział i to, że nie chce rozwodu, to dlatego, że się zabezpiecza na wypadek, gdyby mu z tamtą babą nie wyszło. Wtedy potulnie i grzecznie wróci do Ciebie i będzie błagał o wybaczenie. Dzieci, niestety, a może to i dobrze, nie potrafią kłamać, zwłaszcza jak im się powie, żeby nic nie mówiły, więc albo On jest taki głupi, albo chciał żeby Julka Ci o tym powiedziała. Przykro mi, że Cie coś takiego spotyka, nie bądź dla niego więcej miła, bo On na to nie zasługuje, złóż sprawę o rozwód i nie cackaj się z nim.
Agnieszka kozaczki ładne, na pewno łatwo się je wkłada na nogę
Nie jest tak źle, dość swobodnie się je zakłada :-)
Pojechałam do tej biedronki, kupiłam Gabrielowi 3 pary rajstopek, nie wiem czemu nie było w biedronce do której poszłaś Aga-może jeszcze nie wyłożyli?
Może nie wyłożyli, przejdę się tam dzisiaj jeszcze raz i może na te kombinezony też spojrzę.
Pogoda dzisiaj kiepska, już coraz zimniej, chciałabym już wiosnę :-)