A co za naleśniki robisz? I właściwie bardziej zaintrygowało mnie to, że w piekarniku je pieczesz :ico_noniewiem: Ja zawsze na patelni smażę.
Podrzuć przepis to może i ja zrobię :ico_oczko:
hehhhe, naleśniki całkiem normalne, smażę na patelni, potem nałożyłam miesznkę serka śmietankowego z dżemem truskawkowym i zawinęłam rulony. Zawsze jeszcze je smażę na patelni, żeby były chrupiące, ale Jarek ma problemy z wątrobą (nie może smażonego), więc wrzuciłam je na chwilę do piekarnika :-)
trzymajcie kciuki żeby dojechał cały i zdrowy :ico_sorki:
Trzymamy, daj znać jak dojedzie :-)
a i mnie też zainteresowało że w piekarniku ale później pomyślałam że może tam zapieka je później :ico_noniewiem:
Też pomyślałąm, że może dopieka je tam... ale nasze zaciekawienie rozwiąże Aga jak wejdzie na forum :ico_haha_01:
hehehe, jedne naleśniki, a takie zainteresowanie :-D nie pomyślałam, że tak będzie heheheheheh
ostatnio dostalam znizke w carefurze na pampersy jak kupie 3 paczki to dostane znizke 20e a paczka wlasnie tyle kosztuje wiec bede miala zapas na dlugo bo w paczce sa 104szt
I to jest czysty zysk, czemu w polskich carrefourach nie ma takich promocji? :)
A my na długim 4-godzinnym spacerze byłyśmy, wróciłyśmy niedawno do domku, Ulek zjadła jabłuszko i się ładnie bawi na podłodze.
Taka piękna pogoda, normalnie jak lato, musiałam ściągnąć kurtkę bo tak mi gorąco było, a że miałam krótki rękaw, to chyba dziwnie wyglądałam, ale co tam :-) Byłyśmy na Wyspie karmić kaczki i gołębie i przypłynęły też łabędzie, wyszły na brzeg i z rąk nam jadły, wcale nie bały się nas, Ule była zachwycona :-) Potem wkleję Wam fotki :-)