dobry serial zawsze wciąga :ico_oczko:my pewnie do House'a wrócimy :-) Naprawdę nas to wciągnęło...
no ja znalazłam tą literówkę, jednego 's' brakowało? ja nie mam osiołka ze względu że mam słabe jak na niego łącze i używam tylko rapidshare i bierze z 50Mb/s i np. odcinek hous'a mam po dwóch godzinachJustynka troszkę przekręciła nazwę, czysta literówka :-)
a u mnie widać krosteczki, czerwone z białą obwódką, swędzą a wapn nic nie pomaga, jutro się okaże.tak swędzi jedna część na plecach zaraz pod ramieniem, też nie wiem dlaczego, bo nic tam nie widać...
n szkoda bardzo, ale jak ją raz weźmiesz to ona będzie wiedziała ile ma płakać żebyś ją wzięła na ręce. Ja się tylko jeden wieczór tak męczyłam że chyba z 40 minut płakał, wtedy usypialiśmy razem na łóżku już drugiego dnia do łóżeczka go położyłam i było znacznie lepiej. Wytrwałości życzę :-)jak tak placze to mi szkoda i wzielabym ja rece ale musze byc silna
No właśnie ja sobie z tym nie potrafiłam poradzić, dlatego żeby nie stresować Uli i siebie, odpuściłam na razie, zasypia w naszym łóżku póki co, a przed spaniem odkładam ją do łóżeczka... może popełniam błąd, ale trudno, przynajmniej spokojnie wieczór upływa :-)Majka walczy ze mna w lozeczku mam juz dosc usypiania jej na rekach niech sie uczy zasypiania sama jak tak placze to mi szkoda i wzielabym ja rece ale musze byc silna
To do ściąganie przez torrenty? Jeśli tak, to tu masz linka: http://torrenty.org/torrent/293014no ja znalazłam tą literówkę, jednego 's' brakowało? ja nie mam osiołka ze względu że mam słabe jak na niego łącze i używam tylko rapidshare i bierze z 50Mb/s i np. odcinek hous'a mam po dwóch godzinach
To może rzeczywiście jakieś uczulenie, oby Ci szybko zeszło.a u mnie widać krosteczki, czerwone z białą obwódką, swędzą a wapn nic nie pomaga, jutro się okaże.
Współczuję... święta w pracy, to przechlapane, Jarek będzie miał za to dwa tygodnie wolnego :-) więc pobędziemy razem. Ostatnio zastanawiam się, którą zmianę wolę żeby miał i dochodzę do wniosku, że potrzebuję Go cały czas, rano pomaga odkurzyć i pozmywać i weźmie Ulę, żebym mogła pospać parę minut dłużej, a po południu ją kąpie i ubiera i zajmie się nią, żebym mogła zrobić obiadek, albo posprzątać...wogole to beznadzieja bo prawopodobnie cale Swieta spedzi w pracy, masakra :ico_zly:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość