Justyna fajne zdjecia Amelka nie ma takich kozaczkow ma tylko materialowe i nie moge ja na snieg stawiac a pewnie by miala radoche.
[ Dodano: 2008-11-27, 10:32 ]

a tak dzisiaj Amelka sie wspiela na lezaczek

A no mam, wkurza mnie to, że niekiedy wykazuje totalny brak odpowiedzialności. Ciekawa jestem czy to rzeczywiście będzie nauczką dla niego :ico_zly:Claudia, no Ty to się masz z tym swoim chłopem, oby tylko ta "przygoda" dała Mu nauczkę, żeby więcej już nie ryzykował. I kuruj się kobitko, a jak Twoje kobiece sprawy? Przeszło już zapalenie? No i oczywiście :ico_brawa_01: dla Norbiego za chodzenie :-)
Niestety masz z tym rację Justyna.z tymi facetami tak właśnie jest (niektórymi w każdym razie) jak mi Kuba odwala coś takiego to jestem taka wściekła, że mogłabym wybuchnąć słowo daję...a jak jeszcze słyszę o jakieś babce to mnie krew zalewa po prostu i mi para leci z uszu... a niestety tego rodzaju sytuacje rzadko stanowią nauczkę :ico_puknij:

Wielkie dzięki Iwona :-)
My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podniecenia :ico_haha_01:dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke
Super bedzie wygladal napewno!!My nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert tak :ico_haha_01: Z miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego :ico_haha_01:
no i majka miala pierwszy raz zalozone rekawiczki nie umiala sie nadziwic co to ma na tych raczkach
No to dobrze :-)Na szczęście wszystkie dolegliwości mi przeszły (nawet obyło się bez lekarza). Teraz tylko @ męczy ;-)
Jedne szybciej inne wolniej chodzą :ico_oczko:Tydzień temu byliśmy u księgowej i była tam taka dziewczyna z córeczką. Ta księgowa się pyta ile ma ta mała to mówi jej, że 13 miesięcy.. i że "wczoraj" zaczęła chodzić. I ja się poczułam taka dumna z synka bo jeszcze jedenastu miesięcy nie skończył i już zaczął chodzić :-D
To obowiązkowo zdjęcia małego "MIkołaja" musisz zamieścić :ico_haha_01:My nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert tak :ico_haha_01: Z miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego :ico_haha_01:
Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyć :-)iwona83 napisał/a:
dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke
My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podniecenia :ico_haha_01:
My tez mamy taka i Pawelek lubi czyscic zabki.... chociaz ostatnio mnie gryzie, tak zacisnie szczeke, ze nie moge palcem ruszyc, lobuz jeden...... :ico_oczko:Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyć :-)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość