Wróciłyśmy od lekarza, Ulek ma zawalone gardło i nosek, na nowo leczenie zaczynamy, do tego idą jej wszystkie zęby na raz i pani doktor mówi, że boli ją buziaczek i główka... :ico_olaboga: bidula moja mała, niech już wyjdą te zębiska i może trochę spokoju będzie :ico_sorki:
Wklejam Wam filmik jak moje dziecię ładnie tańczy :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=I3nkGQRaE ... annel_page
Hehe.. wiedziała kiedy mamie dosrać za przeproszeniem :ico_haha_01:
hehehee, może ją czymś zdenerwowałam :-D
mam pytanko czy wy codziennie gotujecie zupki maluchom bo ja wogole majce nie daje zup i troche sie wczoraj nasluchalam na ten temat i chyba dzisiaj zrobie
Ja gotuję raz na 2-3 dni i nie tylko dla Uli ale dla całej naszej trójki :-)
Skąd to takie sny się biorą :ico_puknij:
A może podświadomie chciałabyś, żeby Rafał obrabował jakiś bank... kasy przecież nigdy za wiele :ico_oczko: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Asikk, super, że znalazłaś dla nas chwilkę, wielkie brawa dla Kamilka za nowe ząbki i ładne spanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Popieram popieram mi sie tez podobaja super
Dziękuję bardzo :-)
My już mamy wiekszośc do nowego mieszkanak kupione całe wyposazenie łazienki , no i farby kafle do kuchni i na przedpokój i panele na podłoge w salonie ale i tak jeszcze mnustwo do kupienia zostało.
Super, pewnie jesteście tym bardzo podekscytowani :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co z Anulka sie dzieje już sie przeprowadzili czy ten internet jej odłączyli?? wiecie cos .
Niestety, nie odzywała się, pewnie jej neta odłączyli...
He wczoraj zabrał mi ze stołu moją komurke i schował do piekarnika ale sie na szukałam :ico_olaboga: :ico_haha_01:
Dobrze, że jej nie upiekłaś :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
dzisiaj robie zupke cos bede musiala wyrzucic z jedzenia majki bo kiedy ona ma to wszystko zjesc wczoraj sie nasluchalam ze niby jak dziecko nie je zup to sie mu jelita zapychaja i potem ma problemy
Wydaje mi się, że to nieprawda! Ważne, żeby nasze dzieciaczki dostawały witaminy, warzywa i wartościowe jedzenie, do tego przecież dużo piją różnych herbatek, więc myślę, że to naprawdę nie jest ważne czy zje zupę czy nie... :ico_puknij:
Asikk, zdjęcia superowe, śliczny uśmiech ma ten Twój synuś i ząbki też ładne :ico_oczko:
Ula sobie teraz drzemie, już godzinę będzie, ja gotuję właśnie zupkę, bo zrobiłam ogórkową, ale Uli nie smakuje, chyba za dużo ogórków wrzuciłam i jest za kwaśna :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-01-13, 13:49 ]
HA! I stawiam :ico_tort: na 1000 pościka :-)