Czemu nie można? Właśnie mi przypomniałaś.. jak Norbi ostatnio był chory to właśnie smarowałam go taką maścią.. plecki i klatkę piersiową. Tylko ja mam taką maść co to od 3 miesiąca już można. Vick nie powinien już jej zaszkodzić a może pomóc więc smaruj ją.kupilam dzisiaj masc ta wick cos tam :-D i troszke ja posmarowalam zeby sie jej lepiej spalo wiem ze jeszcze nie mozna ale tylko troszke bo juz nie wiem jak jej pomoc
Widać nie mało szarpnęła Wam nerwy :ico_noniewiem:esciowa brak slow :ico_olaboga: mam tylko nadzieje ze wspolnie z szwagrem damy jakos rade splacic jej dlugi i wiecej jej na oczy nie chce widziec moj maz powiedzial ze majka ma tylko jednego dziadka i jedna babcie najbardziej mnie to przeraza ze przez ta piz........ nie wiem kiedy wrocimy do polski :ico_placzek:
Norbert już wykąpany, najedzony.. zaraz jak skończy się na wspólnej to umyjemy zęby i lulki. Patrzyłam mu ząbki, ale nic nie dojrzałam, zresztą nie dał mi dobrze pooglądać. Ale dałam mu nurofen zapobiegawczo bo zawzięcie wszystko gryzł i krzyczał przy tym.