będzie miał robione w szpitalu Jana Pawła?
A tak tez z innej beczki ... dziewczyny wczesniej nic nie pisalam o tym nie wspominalam bo jakos glowy nie mialam do tego ale prosze Was trzymajcie kciuki od jutra mocno tyle ile bedzie to mozliwe za mojego tescia :ico_noniewiem: jutro moj tesciu jedzie na operacje do krakowa bedzie miec robione bajpasy :ico_placzek: boje sie o niego zeby wszystko poszlo dobrze. on jest po udarze i po kilku zawalach i niby lekarz bedzie go operowac taki co operowal w stanach ale wiadomo gwarancji nigdy na 100 % nie da czy tesciu zniesie ta operacje dobrze czy nie. boje sie strasznie o niego bo teraz kiedy jest Patryk jego jedyny wnuk to nie chce zeby sie okazalo ze dziadka straci :ico_placzek:
aha. no ja najpierw sprobuje pewnie ta szalwia zatrzymac laktacje a jak nie pomoze to coz trzeba bedzie czegos innego probowac wtedy.Moniko akurat tabletki są na receptę. Z domowych sposobów niby picie szałwi pomaga z 3 razy dziennie, ale jak widzisz mi nie pomogło i biorę tabletki. Oj rosną dzieci szybko.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość