Witam
my dzis mielismy wizyte u ortopedy na szczescie taka ostatnia teraz choc jeszcze jak skonczy roczek to pan doktor powiedzial zeby przyjsc na kontrolna wizyte ale juz z synkiem za raczke :ico_oczko: na wizycie wszystko dobrze wszystkie badania OK. hehe Patryk sie rozplakal w gabinecie bo oczywiscie nowa dawno nie widziana twarz pana doktora i sie wystraszyl :ico_sorki: placzu bylo troszke :ico_sorki: no i zalecenie od lekarza mamy nie kupowac chodzika i nie wkladac go do zadnych innych chodzikow bo Patryk ma sam zalapac chodzenie.
Dzis ugotowalam Patrykowi pierwszy raz zupe z ryba i o dziwo smakowala mu i zjadl :-) w nagrode ze tak ladnie zjadl zrobilam mu potem deser jabluszko z biszkoptami ale wcinal az sobie pomrukiwal :-D
donatka tak ja na razie same zupy gotuje Patrykowi bo na jakies takie obiady to mi sie wydaje ze jeszcze on jest za maly a tym bardziej ze on mi zup nie bardzo chce jesc raz zje raz nie bo wybrzydza to szkoda by mi bylo cos innego mu gotowac. a ja jeszcze poki co gotuje mu osobno ale z czasem bede mu starala sie dawac to co my jemy tylko nie przyprawione. musi sie na razie poki co nauczyc w koncu jesc mi te zupy a ja jak mu je gotuje to staram sie zeby nie byly one bardzo rzadkie! czasem wyjdzie rzadsza czasem gesciejsza zalezy tez z czego gotuje :-)
ale tak prawde mowiac to nic innego jak zupy to on na razie nie moze jesc bo przeciez jeszcze zebow nie ma :ico_oczko:
Patryk tez sie juz tak mi zaczal przemieszczac po caly lozku wedruje nonono zarzuca jeszcze przy tym ze nie idzie go upilnowac a juz tym bardziej samego zostawic :ico_olaboga:
W koncu mi sie zaczal tez obracac Patryk z brzucha na plecy i z plecow na brzuch :-D no i jak siedzi to czasem tak sie zacznie wiercic ze wyladuje zaraz na brzuchu :ico_haha_01:
biedny ten Szymonek Twoj te chorobska sie go czesto czepiaja :ico_noniewiem: zdrowka dla niego!
My po wizycie, wszystko ok, Daniel waży równe 10 kg,
super ze wszystko dobrze :-) To kawal chlopa z Danielka :ico_brawa_01: