29 sie 2008, 09:32
Witam!!
od czego by tu zacząć.... może od nowej koleżanki:)
bcian superowe masz dzieciaczki :ico_brawa_01: fajnie że nam się pokazałaś, mam nadzieję że na tym nie koniec? hehe
asiula gratuluję umowy na czas nieokreślony :ico_brawa_01: wiem jaka to ulga, w zeszłym roku byłam w podobnej sytuacji...
a ztymi samochodami to faktycznie cholerny pech :ico_olaboga: dobrze że wszyscy cali i zdrowi
śliczne zdjęcie w podpisie :ico_brawa_01:
aniu no faktycznie Cie "wybuliło" hehe ale to takie słodkie... ślicznie wyglądasz i moim zdaniem w nowej fryzurce bardzo Ci do twarzy :-D
Helenka śliczna dziewczynka, taki rozkoszny bobasek :ico_brawa_01:
edzia współczuję problemów z mężem... mam nadzieję że jakoś się dogadacie, czasmi bywają lepsze i gorsze chwile w związku i kiedy są te gorsze to wszystko widzimy w czarnych barwach, a później to mija i szybko się o tym zapomina, albo nie przywiązuje aż tak dużej wagi ...
co do Krakowa to w tą niedzielę jest na rynku bity rekord w ilości tańczących par, bedzie dużo znanych osób, Tomus też mnie wyciąga więc może się spotkamy... :ico_oczko: ale jakbyśmy jechali to raczej bez Kali, bo ona ostatnio na tego typu wyprawach zrobiła się jakaś marudna... :ico_noniewiem: na wszelki wypadek jakbyśmy się czasem wybierali to prześlę ci mój nr tel na prv :ico_oczko:
madziorka gratuluję stażu związku :ico_brawa_01:
kamilko powodzenia w nocniczkowaniu ! u nas to narazie marnie idzie, Kali na chwilkę usiądzie i za chwilę ucieka... a nie chcę jej zmuszeć żeby się nie zraziła, widocznie jeszcze nie czas
frydza miłego dzionka!
a nam się dzisiaj szykuje ciekawe popołudnie, zapowiedziały sięz wizytą moje dwie koleżanki, obie :ico_ciezarowka: , jedna rodzi we wrzesniu, druga w październiku, tak że ciężarówki na maksa hehe