23 wrz 2008, 08:06
Hej laseczki
przeczytałam was , ale musze przyznac ,że niewiele pamiętam , jestem tak skotłowana po tych dwóch nocach , ze mam piach w oczach , Lenka jest przeziebiona i tak ja kaszel męczył wieczorem , dopóki nie zwymiotowała , moja bidulka tak sie wystraszyła tych wymiotów i tak wieczory pod rząd , ale zaraz chciała byc taka dzielna , że mówi do mnie mama tu i Lena tu aaa, żebym sie połozyła znia na łóżku i ona zaśnie sama tak mi jej szkoda dziewczyny , że nie mogę, a wnocy tylko czuwałam , żeby nic sie nie stało , ale spała prawie bez ruchu.
A ja musiałam dzis do roboty kurde i bede siedziec i myślec co tam sie dzieje w domu , pomijajć wszystko , że w domu szpital wszystcy chorzy.
Ogólnie w dzień to nikt by nie powiedziła ,że ona jest chora jest jeszcze bardziej skrecona niz normalnie wymyśla babci takie zabawy :ico_olaboga:
a wieczory to porażka
Katrin - z ta twojoa teściowa to prawdziwa porażka , masaktra ja bym nie ogranęła zanerwowa jestem , wczesniej czy później by mi nerwy pusciły
u nas z zakupami też jest coraz ,,gorzej'' tylko , ze Lenka to jak każda baba kosmetyki i wszystko co świecie tyo jej , w H&M spinku gumki sa jej no i oczywiście buty i chodzi i mówi baba buty tam , żeby jej kupić , no i zaczyna lubić rożowe rzeczy hmmm
Jesli chodzi o śniadanko to Lenka o 5 rano jak jade do pracy kasza jeśli nie jadę to o 7 , o 9 śniadanko kanapeczka , albo parówka , serek wiejscki , jajko smażone takie rozne czyli to co mam w lodówce , potem około 12 danonek duży , albo duzy i mały zależy od chęci , spanko 0 15 obiadek , potwm jakies owoce i kolacj akasza .
Ogólnie złote dziecko do jedznia ,a jak podjeżdzamy do Mc Donalda , to krzyczy fritki daj , aż sie ostatnio smiał dziewczyna a taki wstyd jak by rok nie jadła.
Musze wam powiedziec dziewczyny , że remont ma sie ku końcowi w czwartek zaczynaja montowac meble kuchenne szafę i garderobę , a podłoga ...poprostu marzenie, warto było czekać tyle miesiecy i sie denerwowac na majstra :) , a z rurami nie było jednak tak ,źle teść sobie sam poradził i coś tam pokobinował i poprzekładał i jest gites. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
teraz jestem ciekawa tych mebli uuuu uwielbiam takie sprawy