, oki, nigdy przecież nie wiadomo z kim ma się do czynienia na necie :-D :-D Wiem że masz dobre intencje, a i w stresie często najciemniej pod latarnią :-)Sorki,za wsadzanie nosa tam gdzie nie trzeba :ico_sorki:
no to miłej zabawy :-D Ja też w końcu się wyrywam na balety. SAMA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D Na nk z dziewczynami się umówiłam na małe piwko :-) Oby nic mi planów nie pokrzyżowało, bo się napaliłam.A jutro imprezka
Hektorka, ten Bartuś to chyba czuły chłopak, tylko dziwne, że na Twojego Kamilka tę czułość :ico_oczko: skupia Nie, no żartowałam. Moja Julka też w taki sam sposób całuje. Aż strach, bo też już kilka razy drasnęła mnie zębiskami po nosie :-D A co do rozrabiaki... ja na spacer chodzę z sąsiadką, która ma 2,5 letnią córeczkę i ta mała tez już Julki się boi- a już nigdy nic przy niej nie je, bo moja zawsze jej wyrywa :ico_wstydzioch: :-D
A w ogóle to chciałam się pożalić, bo mnie dziecko zdradza- całą miłość ostatnio skupia na Babci (mojej mamie) Jeśli jest u niej na rękach i ja ją chcę wziąć, to krzyczy NE NE NE, macha rączkami i wtula się w nią, jakby od tego całe jej życie zależało. Ze mną nie chce już siedzieć tak długo jak zawsze, tylko leci na schody i krzyczy BABA. Teraz ja mam luzy,a Babcia zero spokoju. I smutno mi z tego powodu... Mama mnie pociesza, że może dlatego bo my zawsze razem i potrzebuje odmiany, a może dlatego, bo to ja jej ostatnio serwuję same nieprzyjemności: czopki, gruszki do nosa, niedobre leki... Sama nie wiem :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-25 ]
Hektorka :ico_sorki: :ico_sorki: pięknie dziękujemy :-)