Cześć Laski :-D Jestem już i ja... Nie będę ściemniała, że całkowicie czasu nie miałam, ale miałam go nieco mniej niż zwykle :-) Zaczął się sezon grzybowy to raz. Dwa- wypożyczyłam sobie kryminalne książki i MUSIAŁAM dowiedzieć się kto jest mordercą :-D (Jedna nocka zarwana na własne życzenie, bo ja zawsze potem się boję :ico_puknij: ) a trzy... trzy to wstyd się przyznać, ale w sobotę mieliśmy gościa, z którym dawno się nie widziałam ( a mieszka 2 domy ode mnie :ico_haha_01: ) i się zasiedzieliśmy do późnej nocy przy :ico_zdrowko: A że ja zawsze wypiję po jednym piwku i tyle a wtedy pozwoliłam sobie na dużo więcej... i wczoraj tak mnie głowa nap... że wybaczcie, ale każdy hałas (a mała się starała :ico_olaboga: ) i miganie kompa przyprawiało mnie o mdłości... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: A wieczorem to już na serio nie było kiedy :-)
To już napisałam co u nas :-D
Syla, ja tez bym już odpuściła Martynce te kasze. W sumie lekarze zalecają dzieciom kasze, ale nakazu nie ma. A jak mówisz, że ona potem gorzej śpi, to już może daj jej spokój...
Caro to się obkupiłaś :-D Ale to fajnie, każda nawet najmniejsza rzecz jest fajna i cieszy, a im taniej tym lepiej :-D A jak się teraz czujesz?
Jogo, ja tez ubranka zakładam małej na 92- 98 cm. Chociaż czasem na 86. Zależy jaki rozmiar. Jak na metce jest
made in china napisane, że nawet dla 3 latków, bo oni niskopienni są :ico_oczko: Buty to jeszcze 22, ale już niedługo. :ico_noniewiem:
Teraz sypnę kilkoma fotkami :ico_wstydzioch:
Tak się ogląda Teletubisie- takim to dobrze...

Zmęczona grzybobraniem... Nie patrzcie na za krótkie rękawy w kurtce, ale wszystkie lepsze kurtki się prały :ico_wstydzioch:

Trzeba szukać bardzo dokładnie...

mam grzyba!!

Następna miłośniczka frytek...

Są jeszcze??

Jedna frytka to za mało...

Tak się kończą tańce na dywanie...

Ulubiona zabawa pt.: "Nie ma, nie ma Julci, gdzie ta Julcia jest??" Zawsze się tu chowa :-D

"Tutaj Julcia była!!" :-D

I znów zmęczenie na grzybach...

To się sypnęłam fotkami... :ico_wstydzioch: Sorki, już nieprędko tak znowu postąpię :ico_sorki:
A ja lecę psieśtepsieśte robić...