A ja jak zwykle o mojej markowej porze.
Kasik-nie zazdroszcze emocji,dobrze ,ze skonczylo sie tylko taka kontuzja a nie czyms powazniejszym.Blizna sie nie przejmuj,do wesela na pewno sie zagoi,albo zawsze mozna grzywke zapuscic jak radzi Mroweczka.Ucaluj w czolko moja synowa i powiedz,ze jak potrzebuje cos z wyzszej polki to niech narzeczonego wola na pomoc bo on juz do kazdej szuflady dosiega a najbardziej upodobal sobie ta ze sztuccami,chyba musze zawartosc tej szuflady przeniesc gdzies wyzej(tylko gdzie???)
Hektorka-serdecznosci z okazji urodzin!!!
Mroweczka-milego pobytu w POlsce,ale fajnie masz z samolotem bo widze,ze atobusem z angli to masakra. :ico_szoking: Kto by wytrzymal na pokladzie busa z takimi naszymi "zywymi sreberkami" :ico_olaboga:
KOlka-no to ktos mi ukradla numer gadulca :ico_placzek: ,bo zapewniam,ze mecze Legi to na 100 % mnie nie interesuja.Musze sobie nowego zainstalowac i juz.
A dziś siedziałam w pracy, i
Czyzbym przeoczyla informacje,ze pracujesz????? :ico_noniewiem:
Niesamowite masz dziecko,moglas spokojnie poddac sie zabiegom fryzjerskim :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Moj to by sie zaryczal i ciagle wolala mama,mama i wciskal sie na kolana.U nas taki numer by nie przeszedl.Super odwazna masz coreczke. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kari-na pewno kiedys tam przyjade na te polskie baseny termalne.Dotychczas tylko po stronie slowackiej byly takie rarytasy.
A co z nasza Delicja,znowu na tak dlugo pojechala do rodzicow?? :ico_noniewiem:
Caro-mam nadzieje,ze juz Ci lepiej i nie masz uplawow,ale lepiej idz predzej do lekarza.