:-D Kochana ta nasza Mordeczka, ale całych zdań to Jula zna kilka tylko, a to też połyka niektóre fragmenty- np nie mówi jedziemy do domku, a "jedziemy domku", zamiast byłam z mamą to "byłam mamą". Ale tak poza tym to mówi bardzo dużo. Da się z nią dogadać. Jędrula niedługo tez tak będzie. Nie martw się!Jak ostatnio rozmawialam z Mordeczka to mowila,ze Julka juz calymi zdaniami mowi
no bo generalnie chodzi o to, że Marzenka ucięła nam się z frekwencją na forum, mało pisze, a jak pisze to bardzo krótko i tajemniczo :ico_nienie: :-D Np pisze: Mam gościa. Cholera już wie, jakiego :-D Zakochana jestem czy co?? A kto, co, gdzie i kiedy to też nie powie :ico_nienie: :-D Nie szukaj bo nie znajdziesz, trzeba ją po prostu przycisnąć, żeby wyśpiewała wszystko, jak na policji i tyle :-Dprobuje wykumac o co chodzi z tymi "dziwnymi" postami Mordeczki
[ Dodano: 2008-11-02, 23:39 ]
A w ogóle to się dziś uśmiałam- dowiedziałam się, że w mojej pracy myślą, że ja mam ok 23-25 lat!! Dobre!! :-D Po cichu mówią na mnie "małolata" :-D :-D Taką mam ksywę na dobry początek :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-11-02, 23:46 ]
A co się dzieje z Sylą i Kasikiem?? Na naszej klasie Kasik się pojawia, widzę czasem, że obie są online na TT ale ani słówka do nas... Heeeej... :ico_nienie: :ico_nienie: