27 lis 2008, 09:11
Hej dziewczyny
czytam was na bieząco tylko coś czasu brak , żeby juz co kolwiek napisac
Caro ja mysle tak jak Mordeczka ,że na kolejne nasze spotkanie to Ty zawitasz już z Filipkiem przy cycusiu :ico_brawa_01: , ale puki co oszczedzaj sie kochana
Kolka hmm, co tu dużo mówić protegowani to protegowani i z takimi nie wygrasz tylko po co dawali ci szansę i nadzieje na ta pracę poprostu cymbalstawa nie rozumię , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Odświeżyłaś się zebrałaś w sobie do działania i znajdziej lepsza spokojniejszą robotę napewno.
A Jula gaduła pierwsza klasa , ale jak usłyszłąm jej odpowiedz jaki jest śnieg to ...usmiałam się bo Lena odpowiada tak samo , i też gada duzo nprawdę
wczoraj ogladałm , filmy zkamerki jak była mała kurde jaki fajny szczypior , o rany ....
chyba chce takie :ico_wstydzioch: drugie , ale z drugiej strony lenistwo
Kasik ale sie super ułozyły wasze sprawy widzisz , ja wiem ,że bez zmartwien sie nie obejdzie.
hektorka - grtauluję pracy. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
delicja wiesz co jest taka agencja , worki sie potocznie na to mówi , przyjmują do pracy noca do rozkłądania towru w sklepach , płaca chyba około 11 zł za godzine . Mąż mi tak mówił bo u niego w sieci zatrudniaja takich ludzi , albo do rozklądania , albo do sprzatania nocami . moze cos takiego u was jest , tylko pomysl kobiety=o czy dasz rade potem ca ły dzień z Olcia czy nie bedzie sflustrowana ze zmęczenia itp.