19 sty 2009, 00:46
Kolka, ja bylam tu ale jak ujrzalam,ze nikogo tu dzis nie bylo to zdradzam Was wszystkie z Chmielewska(tym razem czytam " (Nie)boszczyk maz".lTrudno przyznalam sie,mam nadzieje,ze wybaczycie :)
Iw Rybka-ciesze sie,ze u Was tak sie wiedzie,zycze oszalamiajacej kariery w wojsku.Trymam kciuki za drugiego malego Rybka.
Mroweczka-tez trzymam kciuki,ale cicho nie zapeszam :) A z krwawieniami miedzymiesiaczkowymi nalezy sie zglosic do lekarza,zeby sprawdzic czy wszystko oki.Ja teraz to mam jakby okres,ale po 17 dniach to za szybko,wiec pojde i skonsultuje co jest grane.
No nic wiecej nie pisze,bo Nie boszczyk mnie wciagnal
P.S.Jak bedzie jakis konkurs na najwieksza debilke swiata to mozecie mnie zglosci,dzis mi sie w aucie nudzilo i chcialam sprawdzic palcem czy ta zapalniczka samochodowa rzeczywiscie jest ciepla :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: No i sprawdzilam,slad bedzie do konca zycia,na palcu srodkowym lewej reki wypalone koleczko. :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: Maz mi powiedzial na na amerykanskich westernach znaczyli tak wypalonym zelazem krowy...A ja niby zawsze taka rozsadna bylam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: