28 sie 2008, 16:28
hej
Żeczywiście dzień dziś taki pochmurny ,a my jacyś niemrawi od rana :ico_spanko:
Mela śpi ,dziewczyny co do sera to moja wcina nie za często ,ale lubi czasem zjeśc plaster taki mega,a co do samodzielnego jedzonka to tylko kanapa w ręke w zasadzie tez woli jeść wszystko rękoma ,a co do łyżki raczej jeszcze nie daje az tak sie nie pali do samodzielnego jedzenia z talerza lub miski ,ale co do kubka ,szklanki to doskonale potrafi pić i nie rozlewa nie leci jej po brodzie bo delikatnie przechyla i upije bardzo małą ilość posiorbująć :ico_haha_01: :ico_szoking: :ico_szoking: aga jestem w szoku ,że emi tak uwielbia mięcho ,kotleciki czy coś tam(to ja sie nie dziwie ,że ona tak dorodnie wygląda) , i to w takich ilościach ,moja nie przepada ,jak cos to tylko skubnie ,raczej narazie jaroszka :ico_haha_01:
a jak tam u was samodzielne ubieranie sie? .........bo moje dziecko uwielbia sie przebierac ,załozy spodnie ,majtki , ulubione jej skarpety robi to w mig ,tak samo jak z rozbieranie :ico_haha_01: suwaczek tez se rozepnie i guzik tez tylko nie ma jeszcze az takiej cierpliwosci do wszystkich ,mysli ,że jak jeden rozpiety to juz wszystkie jej tak szybko pójda ,a potem sie szarpie i wkurza :ico_haha_01: ,nooo i pawera ma :ico_olaboga: takiego ,że juz szybciej odemnie biega :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja to musze miec adidasy ,żeby porzadnie zacząć ja gonić tylko jej sie nóżki na boki wywijają :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-08-28, 16:32 ]
urmajo -bedziemy pamiętać o poniedziałku :-)