Czesć Wam :-)
Nie miałam czasu na wchodzenie na tt, a to goście, sprzatanie, gotowanie, mąż w domu, awaria tt ale wkońcu jestem.
Mogę się pochwalic naszym sukcesem - Zuzia śpi całe noce sama w łóżeczku, nawet sama w nim zasypia :-) Aga, Twoje "proroctwo" się nie sprawdziło i łoże należy do mnie i do M. :-D :-D
Do tego moja kruszynka wkońcu sama wstaje i stoi, więc niedługo pewnie weźmie się wkońcu za chodzenie :-)
Urmajo my myjemy ząbki pastą Colgate Smiles 0-2, jest miętowa, Zuzi odpowiada, ogólnie uwielbia myć zęby, szczególnie gdy na koniec pozwalam jej robić to samej :-)
Aga gratulacje wyboru sukni ślubnej, doskonale pamiętam jak wybierałam swoją :ico_olaboga: zanim się zdecydowałam przetrząsnęłam nie jeden salon :ico_oczko:
Kaolina brawa dla Maciusia :ico_brawa_01: tylko patrzec jak zacznie biegać a mamusia za nim :ico_oczko:
Beatris zabiegana z Ciebie mamusia, a zdjęcia rewelaja :-)
U nas też paskudna pogoda, wieje, deszcz już od samego rana jak z cebra...i cały dzien w domu :ico_zly: a wczoraj było tak pięknie, słoneczko, bez wiatru, prawdziwa wiosna. Co sie dzieje z tą pogodą?? :ico_szoking:
Zuzia śpi, lecę coś posprzątać.