Awatar użytkownika
Aga26
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2008, 10:01

Witajcie z rana

Ja teraz szybciutko bo Emiś mi goni po domu i tylkop czekam aż coś zmaluje :ico_oczko:

Nocka spokojna, chociaż duchota straszna była. Musiałam pozamykać okna bo grzmiało dość mocno. Na szczęście po 2 spadł deszcz i wkońcu było czym dychnąć.
Za to od rana znowu duchota :ico_zly: Pewnie będzie burza...

My też już po śniadanku. Emiś zjadła kaszkę i przyłożyła Danonkiem :-)
Dzisiaj zabieramy małą na basen, niech się troszkę wyszaleje a co :-D

No nic idę postawić zupkę i ogarnąć domek

hihi a na drugie śniadanko mamy dzisiaj kluseczki ziemniaczane z piekarnika z młodą marcheweczką :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-04, 10:03 ]
no i tak coś czułam że moje dziecię coś zmaluje
no nic idę posprzątać rozsypany makaron :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
4000 - letni staruszek

04 cze 2008, 15:27

witajcie jula spi a ja przeczytałam na internecie smutna wiadomość
Agata Mróz nie zyje :ico_placzek: :ico_placzek: a dzis jej córeczka kończy dwa miesiace
[*]

Awatar użytkownika
Aga26

04 cze 2008, 21:12

Witajcie z wieczora

U nas dzionek zleciał bardzo szybciutko. Popołudniu byliśmy z Emi na basenie. Słoneczko tak się wyszalała że dusi komara już od pół godziny :ico_oczko:

Mam dzisiaj jakiś dziwny humor :ico_noniewiem: Dobiła mnie wiadomość o Agacie i jakoś tak na refleksje mi się zebrało...
Kurcze niby zupełnie obca osoba a jak się dowiedziałam to łzy same mi popłynęły...
Heh nawet teraz jak piszę to mam szklanki w oczach.
Jakie to musi być straszne uczucie wiedząc że się nie zobaczy pierwszych kroczków swojego dzieciątka, nieusłyszy się pierwszego słowa mama.
A to biedne małe dzieciątko nigdy nie będzie mogło się przytulić do swojej mamy...
Świat jest niesprawiedliwy...

Ale nie będę Wam tutaj smędzić...
Idę się wykąpać.

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2008, 22:27

mi tez bardzo smutno z tego powodu :ico_placzek: (*)

dziewczyny jak wasz protest ? zlożyłyscie juz podpisik?

ja juz mylam spac DOBRANOC wsiem.......pa

Awatar użytkownika
urmajo
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 cze 2008, 07:47

witajcie z rana.

Ja jak zawsze w robocie, ale nie mam dziś weny do pracy. Świat nie jest sprawiedliwy.

U nas nocka nie za bardzo. Najpierw Majka bardzo długo zasypiała, normalnie prawie się z nią pokłóciłam :ico_olaboga: W końcu jakoś zasnęła , ale o 3 rano musiałam ja zabrać do naszego łóżka bo płakała. Na szczęście jakos tak pospałam do rana. Jak wychodziłam do pracy to ona jeszcze dusiła komara.

Kurcze zapowiada się piękny weekend, a ja muszę do pracy drałować w sobotę. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Ciekawe co tam u dziewczyn. Nana pewnie tak się zajeździła, że zapomniała o nas. Ale powiem Wam szczerze, że mi tez bardzo trudno znaleźć troszke wolnego czasu. Dobrze, że mam w pracy z rańca sekundę oddechu.

Dla wszystkich jak zawsze aromatyczna :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: i do roboty.

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 cze 2008, 08:48

witam

urmajo
dziekuje za pyszną kawusie , bo chodze na rzęsach -u nas nocka podobnnie jak u was :ico_olaboga: co chwila pobudka z krzykiem ,wziełam ja do siebie w nocy ,ale tez sie wiertoliła,

Zjadła miche kaszy teraz ogląda rock your baby :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-05, 11:06 ]
była u mnie kolezanka na kawce z córeczką ,młoda właśnie padała :ico_brawa_01: po zabawie i nocnych wojarzach :ico_haha_01: śpi :555: ,ja pierdykam znowu gorączka i duchota straszna,ale fajnie mi to nieprzeszkadza ja lubie lato :ico_brawa_01: dla mnie nawet moze byc cały rok :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 11:38

Witajcie chyba nasze dzieciaczki sie zmówiły Jula obudziła sie o 3 i za nic nie mogła zasnac dopiero po 4 padła a wstałysmy po 7
teraz sobie spi zjadła sniadanko i dusi komara a ja juz troszke domek ogarnełam pranko sie suszy wiec mam czas na sniadanko

[ Dodano: 2008-06-05, 16:49 ]
Jula wybiegała sie na polu i teraz spi pogoda nieciekawa wieje bardzo nieprzyjemny wiatr czasm wyjrzy słoneczko ale spacerek i tak sie udał :-D
Jula strasznie lubi bawic sie w piaskownicy hihi cuda w niej wyczynia no dobra ja zmykam szykowac obiadek bo męzus zaraz przyjedzie z pracy

[ Dodano: 2008-06-05, 16:49 ]
Jula wybiegała sie na polu i teraz spi pogoda nieciekawa wieje bardzo nieprzyjemny wiatr czasm wyjrzy słoneczko ale spacerek i tak sie udał :-D
Jula strasznie lubi bawic sie w piaskownicy hihi cuda w niej wyczynia no dobra ja zmykam szykowac obiadek bo męzus zaraz przyjedzie z pracy

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 cze 2008, 16:58

juz bycia

wczesniej mela spała 2 h ,zjadla zupkepotem poszlismy na zakupy do Biedronki -wjechałam se ładnie do sklepu jade jade ,a tu nagle :ico_szoking: mi kółko odjechało :ico_olaboga: ja pierdykam ,patrze no zlatuje nic nie moge zrobic podwujne koło sie rozłączyło całkiem, no i potem tak musiałam jechac przez cały sklep na dwuch kołach tylnich ,dobrze ,ze to z przodu bo inaczej to niewiem jakby to było, :ico_zly: od razu odechciało mi sie wszystkiego wziełam dwie najpotrzebniejse rzeczy i do kasy ,a miałam jesio potem połazic po sklepach za jakimis fajnymi kapelusikami ,a tu nonono jazda do dommu była wzorowa na dwuch tylnich kołach :ico_zly: dojechałam jakos do mojej mamy bo blizej i dobrze ,ze ojciec był w domu ,a nie na działce ,pomógł mi zobaczyc i naprawic co tam sie stało ,okazało sie ,ze wyskoczyła taka czapeczka nakładka pod kapslem no i sie rozczepiły ,zrobilismy ładnie pięknie ,narazie do domu dojechałąm zobaczymy czy nie bedzie spadac dalej ,czy sie tam cos nie wyrobiło ,ale nie było widac raczej .

po objadku jakos ochota mi przeszła na ponowne zakupy co miałam wczesniej zrobic , i teraz siedze doma ,młoda właśnie zasneła :-D

Awatar użytkownika
Aga26

05 cze 2008, 21:08

I ja się melduję z wieczorka

Emisia już śpi. Wyszalała się i padła jak zmięte 20 :-D
Otworzyli niedawno koło nas "Krainę kropka" takie centrum zabaw dla dzieci. Emilka wybawiła się za wszystkie czasy. A co ona tam wymyślała :ico_szoking: :-D

Hihi a my z mężem byliśmy dzisiaj na pierwszych zajęciach z kursu tańca. Uczyliśmy się walca wiedeńskiego :-) Oj coś mi się wydaje że ten taniec to będzie porażka ale co tam :-)

Aaa i muszę się Wam pochwalić :-D Zeszłam z wagi i ważę poniżej 60 kilo :597:

No dobra zmykam coś zjeść :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 21:42

i ja sie melduje :-D :-D
Jula juz spi mezus sie ciapcia :-D a ja kozystam i dopadłam kompiuter
beatris75, ale miaóas przygode z kabrioletem ja tez kiedys co prawda nie straciłam koła ale mi przebiła sie opona i tez musiałam wracac na dwóch kółkach i to przednich to sobie wyobrazasz jak sie umęczyłam i jaka byłam :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Aga26, nono waga superowa hihi kiedys tez chodziłam na kurs tanca fajnie te czasy wspominam było fajnie i bardzo smiesznie :-) :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”