A to my ...
Slubne zdjęcia Dziewczyny wyglądacie pięknie, naprawdę!
No ja też kremuję Wojtusiowi pupcię, ale wiadomo, że mniej, ale ja tam wole jakoś jeszcze coś stosować... No ale pewnie jak urodzi się dzidziuś to się na niego przeżucę z kremami :-D
Magdzinka No to dzielna dziewczynka z Joasi i jaka towarzyska. Mój Wojtuś to jak widzi kogoś obcego to się troche boi, ale nie jest źle!
No a karnacje, to Joaś ma faktycznie cudną!
A jak samopoczucie?
No lekarstwa wygłuszyły skurcze całkowicie :ico_brawa_01: i nie mam napierania jak na razie :ico_brawa_01: więc nie chce zapeszac, ale chyba nic się nie rozwiera mam nadzieje. Na przyszły czwartek (24.IV) ide na komtrole i się dowiem, oby tak dalej nic nie napierało ... :-D No ale troszkę więcej chodze- oczywiście nie szaleje, ale nie leże i jak na razie jest ok. Jak tylko czuję się zmęczona zaraz się kładę, ale Wojtuś jest grzeczny więc na szczęście nie jestem przemęczona!
[ Dodano: 2008-04-16, 16:16 ]
:ico_smiechbig: ale mi smiesznie zęby powychodziły na tych zdjęciach :ico_smiechbig: jak wilkołak jakoś hihihihihi ... ale serio mnie mam takich zębów, musicie kilknąc na zdjecie to będzie w lepszej jakości!