HEJ LASENCJEa ja musze sie zabrac za przesadzanie kwiatkow tzn. za zmiane ich ziemi bo juz patrzec nie moge na moje zaniedbane kwiatki na parapecikach a tak zawsze o nie dbałam a teraz jakos czasu brak :(((zal mi ich wic nietety mają dzis pierwszenstwo przed wami hi hi wybaczcie bede wieczorkiem bo teraz ide sie nimi zając poki Melcia chrapie:)
MYSZKA popieram inne opinie uwazajcie przy wyborze autka cosik za duzo tych naklejek itp.;)
Ale super ze kredycik wam przyznali :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
PRZYCHODZI RZECZOZNAWCA no to wam napisze jeszcze ze dzwonila wczoraj poznym popoludniem pani z geopozu i zawiadomila nas ze niby biegły sie do nas wybiera w przyszłym tygodniu na wycene mieszkanka ;) no nareszcie sobie pomyslałam hi hi,jestem ciekawa ile nam zawoła jeny az sie boje :(
No coz ale juz cosik bedzie nasze no nie;)
Jednak gdyby pismo zawiadamiające o jego przyjsciu do konca tygodnia do nas nie dotarło mam sie odezwac w piątek i przypomniec ach ta biurokracja szok!!!!!!!
Z Amelcia nic gorzej nie jest narazie oki jakos daje młoda rade,oklepujemy ją ostro katar sciagamy Dawid dba popoludniami ma rozpiske co i jak i kiedy ;)
ZOO ale wam zazdroszcze jak sie tam wybierzecie hi hi bardzo bym tyz chciala ale kaski brak,mam juz potajemną skarbonke tak wiec bede skubac co miesiac na nasze spotkanie nad morzem tylko kiedy hm by to mialo byc no i trza sie
KELLY dopytac czy to do Trzewa ma byc spotkanko tam czy typowo nad samym morzem bo od niej to jeszcze kawał na plaze chyba hi hi hi jest ;)
Poza tym cos mi tesciowa wczoraj mowila ze nikt nam domkow nie da na tylko 3 doby nad morzem ze nie bawia sie w cosik takiego wiec nie wiem a wy??????
MAMA KASIA No witaj kobietko ty nasza :),a nie wiem czy widzials ze nawoływałysmy z Aga0406 do Ciebie jakies 3 stronki wstecz hahahah telepatia zadzialała :)
No wiec jak przeczytałam twoj opis Aluśki to teraz wam
LUTOWECZKI powiem ze dokładnie tak jakbym Amelcie mogła opisac hahahahahahhaah prawie identyko tylko z mała roznicą Mela nie woła ze cche kupe tylko siku ktore czesto i tak juz popusci w pieluszke natomiast o kibelku mowy narazie nie ma ;) a tak to identyko jak przeczytałam opis Ali to jakbym o Melci czytała :)
AGA0406 Pozdro tez od nas dla szanownego Zbysia hi hi no no no to ci sie narobilo teraz moze hasło załoz co by ci nie czytał postow po cichaczu hahahahahahahha
A co do ksiazeczki to jak cchesz jak uwazasz hi hi ;)
MALGOSIU halo halo puk puk wsio oki z tobą?czy rodzisz?
dokleje fotki jeszcze jak znajde chwile
ZBYSZEK WYPALIL JAKIMS DOBRYM TEKSTEM I MAJTUSKI PELNE
KELLY TWORZY SWOJE DZIELO
KARUZELI CZAS
NO BARTEK SPOJRZ NA MNIE, NIE MYSL TYLKO O AMELCE JA TEZ JESTEM CUDNA;)
ZBYSZEK MYSLI:'SZYBKO MUSZE ZJESC ZUPKE ZEBY MI DAWID NIE PORWAL", DAWID:"ALE PORCYJKI TU MAJA OBFITE HAHAHAHA
PODZIWIAMY ZWIERZATKA W MINI ZOO
CICHA WODA BRZEGI RWIE
SMACZNEGO :),KELLY DBA O DIETKE ZWIERZECIA HAHAHAHAHA
POZEGNALNE ZDJECIE