Przyszłam szybciutko, bo moji mężczyźni gipsuja dalej pokoik, dziewczyna moja śpi jak na razie więc spoczko ...
No rewelacja..nic tylko pozazdrościć :-D :ico_brawa_01: No to piękniejesz, relaksujesz się, ehh...Fajna sprawa!Ja jestem od niedzieli na Dolnym Sląsku w ośrodku SPA i się relaksuje.
Ania O ranusku! Jeszcze przed narodzinami Wojtusia nie wiedziała bym co czujesz, ale teraz jak już mam własne dzieci to na samą myśl o czymś tak strasznym, co przytrafić się może dzieciakom przechodza mnie ciary i oblewa miny pot... Dobrze, że nic się Monisi nie stało, dzięki Bogu :ico_sorki: Dobrze, że pogotowie zdążyło na czas :ico_sorki: !
No to duże dzieciąteczko ..moje to takie kruszynki :-D ani jedno ani drugie nie dobiło do 3 kg nawet hihih ... Złóż im GRATULACJE!
Ja też nie mogłam wiejśc ostatnio na TT..
Luluśka Zdrowiej szybciutenko, zgrabna nózeczka niech się leczy szybko- oby nic powaznego nie było i Filipek nich tez się kuruje... !
qunick :ico_zly: Oj widze, że nie tylko u nas tak jest w urządach ... chyba tak jest wszędzie i wybierajac się po załatwienia trza sie uzbroic w cierpliwość ... i to złotą ... i sztuczny usmiech, żeby kogoś nie urazic.. no i oczywiście broń Boże z dzieckiem przyjśc.. !
Dorcia :ico_brawa_01: No i kolejna mamusia :ico_ciezarowka: będzie :ico_brawa_01: Owocnych staranek życze ... i kibicuje silno!
Oczywiście powodzenia na egzaminach!
anilewe Ej kochana gdzie jesteś ??? Jak się czujesz, jak szkrabeczki: jeden w brzuszku a drugi hasajacy sobie :-) W którym tygodniu jesteś ciąży? Masz już jakieś objawy typu mdłości albo coś? Ale fajnie, że jesteś w ciąży! Pisz szybko i rób suwaczek, żebyśmy mogły na bierząco wiedzieć ile Ci zostało do końca ciąży i przywyitania nowego momo wszytsko lutowianowego dzidziusia!!!! Czekamy na wieśći!
Kajunia A jak Wasze staranka?
Hekkate A ty kobieto gdzioe sie podziewasz??? Haloooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! Co tam u WaSs
ellepati Karolas ma nam ogłosić dobrą nowinę?! Aż mi dech zapiera z niecierliwości ..zazdroszczę, że możecie się tak spotkykać ... !
Zabezpieczenie po porodzie Powoli się przymierzam do antykoncepcji ... Ale ja już sama nie wiem czego mam się uczepić ... Dla mnie sprawa przyjmowania Komusi Świętej to istotna rzecz a widomo, że kościół się w tym nie zgadza, a na z drugiej strony nie chce znów dzidziusia mieć przez co najmniej 6 lat więc co ..mam się nie kochać ????? A jakoś przestałam wierzyć w naturlane metody ... Poza tym szukam czegoś przy czym się da karmić cycuszkiem ... Po porodzie z Wojtusiem brałam te tabletki dla kobiet karmiacych ale po nich ciagle krwawiłam :ico_noniewiem: więc odpada, zastrzyk też chyba- nie wie czy można karmić, no i została wkładka ..sama nie wiem ..to by było chyba najlepsze rozwiązanie ... ale mam wątpliwości ...
A to fotoski:
Tak moje dzieci śpią:
WOJTUŚ (wczoraj):

MARTUSIA (wczoraj):

BABCIA KĄPIE MARTUSIĘ:

MALUTKA W SZPITALU JESZCZE NA SALI PORODOWEJ: