karolas,
No i gratuluję pracy!!! Ellepati jest niesamowita ze pomogła Ci z pracą i opiekunką!! Super!! :ico_brawa_01:
JAk przeczytałąm ze sa spekulacje ze mozesz byc w ciąży to myslałąm ze spadne z krzesłą, ale jak widać to była inna wiadomość!!!
A ja właśnie 2 dni temu się dowiedziałam że koleżanka spodziewa się 3 dziecka.... JEj synek mial niecały roczek jak zaszła w drugą ciażę. No i teraz jej Emilka ma już 11 mies i okazuje się ze znów jest w ciąży. Dziewczyna przed 30 tką bedzie mieć 3 dzieci... Jak sobie pomyśle jacy niektórzy faceci są nieodpowiedzialni to mne nerwy biorą. Ania, ta koleżanka chciała szybko odchować dwójeczkę i iść do pracy a tak z trójką to może juz pomarzyć ze z domu wyjdzie. Biedna.... A wszystko dlatego że jej szanowny małżonek nie lubi w gumce.. Brak komentarza.. :ico_puknij:
lulu no nieźle, narzeczona!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gratuluję Ci!!! Romantyk Ci się trafił!! Ale fajnie!!!
Nie mam teraz czasu dlaej odpisywać bo mam mase rzeczy do zrobienia bo dziś jadę z siostra i Bartuliem do babci na kilka dni. A nic jeszcze nie mam spakowane.
Pocieszyłyście mnie że jest 20 mleczaków. I ostatnie wychodzą po 2 roku życia. Czyli ostatnia czwórka ząbków której nam brakuje jeszcze nie beda się pchać!!! :ico_sorki: