Ja już w pracy i czytam co tu popisałyście przez ten wietrzny weekend :-)
mysiaac O Rany!!! Biedny Patryczek :ico_placzek: Mam nadzieję, ze szybciutko wróci do zdrowia. Zresztą tak jak pisały dziewczyny młodziutki organizm szybko sie regeneruje. Trzymać będziemy mocno kciukaski za Patrysia :ico_pocieszyciel: I nie obwiniaj się moja droga bo to nic nie pomoże a zresztą to NIE TWOJA WINA! Jak pisała karolas nasze dzieciaki strasznie szybko się przemieszczają ci trudno za nimi nadążyć. Oczy w du.... to za mało przy naszych pociechach!!
Spotkanie kurczę strasznie mi się to zaczyna podobać :ico_brawa_01: Widzę że Śląsk przeważa :ico_oczko: ale sprawiedliwie będzie faktycznie tak jak mówicie. Może faktycznie gdzieś Wrocław?? Kraków też byłby Oki ale znowu inne dziewczyny - Poznańskie mają zadaleko :ico_noniewiem:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Zuch dziewczyna z Ciebie!!ZDAŁAM OSTATNI EGZAMIN :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magdzinka super foteczki!! A delegacja szybciutko minie i będziesz z powrotem ze swoją córusią :-) Ale współczuję takiego odstawiania od piersi :ico_placzek:
Głowa do góry Evciu, nie łam się tak z powodu T..., bo nie warto :ico_puknij: masz kochane dzieciaki i męża, no i NAS :ico_oczko:ja dopiero dzisiaj bo mam niezle zamieszanie z moja T...
i jakoś mam wielkiego doła psychicznego i nic mi sie nie chce :ico_placzek:
My to się kiedyś musimy na kawkę spotkać co??
qunick Zdróweczka dla Ninusi!!!