01 wrz 2008, 21:49
Hej!
Ewcik mam nadzieję, że ta długa droga wcale nie będzie taka dluga...i że z tymi wspaniałymi facetami u boku jakoś lekko przez nią przejdziesz! trzymam za Ciebie kciuki!!! i nadal jestem w szoku...ale kurcze to życie nam płata przykre figle. Trzymaj się dzielnie!!!
He, ale Milenka fajniusia!!! chyba trochę bardziej do mamusi sie upodabnia! a włosów ma tyle, że mogłaby kilkoro dzieci obdzielić, ja na przykład chętnie przyjmę :-D A jak ona woli monte to czemu w nią na siłę chcesz pchać coś innego? a może jej daj jakieś inne owocki? borówki, maliny, melon...może zmiksowane z biszkoptem? a może bakusia albo inny serek? kurczę, jak to wkurza jak one tak wybrzydzają...ale może to tylko przez zęby. Powodzenia!
Doris no wielkie dzięki! J dziś dzwonił i już wiem, że takiej jak mamy to już nie ma :ico_placzek: bardzo mi przykro...żałuję, że nie kupiłam wcześniej, bo się tak zbieram już od ślubu...to teraz mam...
Glizdunia w ten piątek idziesz? no, obyś trafiła na kogoś mądrzejszego niż ostatnio.I nie daj sobie wcisnąć głupot...
u nas miło, byłam w lesie, ale się wkurzyłam bo mało grzybów. A potem Hania mnie opanowała...w piaskownicy i brykanie w domu...hehehe, ubaw mam z niej dziś jak smok. I śpi już 1raz dziennie...dziś poszła o 13 i wstała po 15, dzięki temu o 20 już sama się pcha do łóżka i usypia bez piśnięcia.
a ja tez idę zaraz bo mi się dziś nie chce tu nocować :ico_haha_01:
dobranoc!!!