15 cze 2008, 12:59
Lady no to masz dziś miłą niedzielę...
A pracę pisz i nie myśl o niej, że zła i coś tam. Przecież oni na prawdę to tego nie czytają...w sumie w ogóle to bez sensu to całe pisanie i zaliczanie...daliby spokój...ale pisz, skończ i będziesz miała wreszcie luz
A wicie co moje dziecko zrobiło??? wczołgała się cała pod łóżeczko po smoczek! nagrałam telefonem, zobaczę czy uda się to zgrać. No i jeszce coś, co ewidentnie kwalifikuje nas do superniani!!! rzuciła się ze złości na ziemię!!! bo nie chciałam jej dać aniołka! :ico_zly: :ico_puknij: a jak nie zwracałam na nią uwagi to wstała i rzuciła się bliżej mnie! :ico_noniewiem: skąd jej się to bierze? nie mam pojęcia, ale jak ma takie szałówki to nie zwracam na to uwagi dopóki się ine uspokoi. Bo mnie zajeździ potem...no i dziś tak przepłakała trochę, bo ciągle coś wymuszała, a ja wyrodna matka ją olewałam...i jak mnie z płaczem szarpała za spódnicę to kazałam jej wyjść i poszła się uspokoić przy szufladzie z butami :ico_haha_01:
Teraz poszła z dziadzią na spacer...a potem ja zmykam z mamą do kuzynki i jej małego syncia z 1wizytą. Hania z dziadkiem zostaje, a co tam.
No i jeszcze...pływala w piaskownicy! :ico_haha_01: ale nie udało mi się nagrać...ona jest niemożliwa, na placu zabaw zalicza wszystkie sprzęty po kolei...agentka...
dobra, lecę na obiadek...zjem w spokoju zanim mój drań wróci, pa!