no i witam się ja ... wakacyjnie a jakby...
smutno mi trochę ... poryczałam się dziś na rozdaniu świadectw... tzn. nagród moim babom "wolontariuszkom"... będzie mi ich brakować...
a na dodatek nie ma kiedy odreagować...
i ciągle grzebię się w tych dziennikach... i frekwencjach... i ocenach... a arkuszach aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam już dość
sory za absencję...
ale nie ra dady inaczej... :ico_sorki:
dla załagodzenia dodam kilka fotek uwiarygadniających me zakręcone czerwcowe dnie...
i noce... :ico_oczko:
Kulka Michu idzie do przedszkola... ale ja nie miałam czasu jeszcze na spotkanie organizacyjne, więc w sumie żyję w błogiej nieświadomości co do wyprawki .... :-D
Zbora odwiedzam "naszą-klasę" bo mam zobowiązania co do 3a, która uwielbiam :ico_wstydzioch: i tak wklejam na ich galerię te foty z poloneza balowego :ico_spanko: :ico_haha_01:
Anza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale się Igunia zmieniła !!! Pięknisia nie do poznania !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
Glizdunia Ty uważaj na te wygibasy sexowe... ciekawe co powiesz na taką zabawę jak będziesz w moim wieku :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Jagódka coś mi nie świta, zapomniałam o czym miałam Ci napisać.... yyy wrócę do tematu, wrócę :ico_sorki:
MIŁOSZ na "Muzycznych Mirażach" ze mną w szkole... :ico_haha_01:
Bąble się bawią :ico_haha_01:
Tata ma dla nas czas :ico_brawa_01:
MAM WAKACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tu jeszcze nie mam :ico_oczko: