Ewcik,no Wy jeszcze te zebulce meczycie!!biedna Ala...teraz rozwolnienie ma? :ico_olaboga:
a my bylismy w tesco po papmersy i ajakies kable do kompa i spotkalam takiego znajomego z bylej pracy,i jego slowa az do teraz brzmia mi w uszach :ico_haha_01: ...mowi"czesc,"ja sie pytam co tam slychac u niego a on"rewelacyjnie,zarabiam bardzo dobrze mam tyle i tyle na godzine i robie mnostwo nadgodzin i super zarabiam " :ico_szoking: a my z A. na siebie...i nie wiem co to mialo byc...ale facet ma 38lat i normalnie pogadac nie umie z kims kogo nie widzial 1,5 roku :ico_olaboga: ...co mnie obchodzi ile zarabia :ico_puknij: juz nie mowie ze jego nie obchodzilo kompletnie co u nas...i po wychwaleniu sie ladnie szybko sie pozegnalismy....ja wogole mam wrazenie ze mnie wszyscy zaluja i ze taka biedaczka jestem i ze bede im zazdroscic tej kasy co zarabiaja pracujac po 12h na dobe :ico_noniewiem: ....a mi wcale nie teskno do takiego trybu zycia!!!chyba wszyscy mysla ze ja pracuje tak malo bo nikt mi pracy nie chce dac :ico_noniewiem: albo sama juz niewiem....ostatnio ta znajoma znow sie pytala-kolejny juz raz!-czy mam szanse na awans w tej mojej pracy i czy sa szanse na robienie wiecej godzin,i czy chociaz przekraczam te 16h tygodniowo :ico_noniewiem: .....a ja tygodniowo to czasem 4 robie i nie narzekam na prace,mi to odpowiada...wole byc w domu z maya i Arkiem niz tyrac i zarabiac wiecej...mam inne sprawy na glowie...a skoro nam wystarcza zasobnosc naszego portfela to niech sobie ludzie daja spokoj,nie? :ico_noniewiem: ja nikogo do pracy nie wysylam...wrrr...polacy na emigracji...za nadgodziny dali by sie podpalic,a drugiemu to oko wybija jakby zarobil wiecej...a tym co duzo mniej to ze od razu nieudacznik :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
Maya niedawno nam usnela,juz ktorys dzien spi mi po 13.00...hmmmciekawe czy tak zostanie juz...
Kamila,fajnie ze moglas sie zrelaksowac przy winku!!
[ Dodano: 2008-10-06, 15:17 ]
Kulka,ja wczoraj kurczaka pieklam i na dzis mi zostalo wiec obiad z glowy!! :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-10-06, 15:42 ]
fotki z wczoraj i dzis,rozowa kurtawka to nowa z dzis :-D
[ Dodano: 2008-10-06, 15:43 ]