07 lis 2008, 13:43
Ewcik, no tosuper będzie impreza, napewno, ja tam bym taką chciała, tyle dzieciaczków :-D No i całe szczęście, że mamay wspaniałych rodziców z dużymi zamrażalnikami :ico_oczko:
kamizela, ja też dziś dostałam @ i mnie też po pierwszej ciąży boleć przestało :-D
GLIZDUNIA, kurteczka jest śliczna. No dla chłopców też są fajne ciuszki, już kiedyś szperałam na tej stronce nexta, bo uwielbiam ich ciuszki, ale ceny :ico_olaboga: Dobrze, że w lumpeksach można tanio kupić. :-D
jagodka24, no jak Ci pomóc kobietko kochana, cóż teściową do studni, nie radzę, bo za to wiesz gdzie się ląduje, no ale wrzasnąć możesz, może Ci ulży. A może jednak niedługo już się od Was odczepi, będzie miała nową "cipcię" do głaskania.
A my byliśmy w sklepach, no i w zabawkowym ( taki pół na pół zabawki i ciuszki, kupiliśmy tam rękawiczki)mój syncio pierszy raz wpadł w szał, to znaczy nic nie ruszał bardzo, ale nie chciał z niego wyjść, pooglądaliśmy zabawki, ale ile można, wzięłam na ręce, wsadziłam do wózka, no i była syrena :-D No ale po chwili jakoś ucichła i tylko sobie coś szeptał pod nosem :-D a jak pod blokiem wylazł z wózka, no to już ogólna radość. Teraz śpi. Rękawiczki kupiłam, ale szalik to chyba sama wydziergam w końcu na drutach, bo nic mi się nie podoba, a jak coś pasuje to wielki, że całegobym mogła go zawinąć.