01 lip 2008, 23:41
hmmm Lady wiem ze trzeba jakies zasady trzymac w wychowaniu....ja tylko sie boje ze bedzie jak moja siostra...dopiero od jakiegos czasu jest "grzeczna"dziecinstwo bylo nielada wyzwaniem dla calej naszej rodziny...i nic na nia nie dzialalo....bo taka ma osobowosc...ciezki charakterek i ciety jezyczek......z Maya na razie nie jest zle..ogolnie jest grzeczna i slucha no ale ataki histerii sie zdarzaja...i najlepiej byloby ja zostawic sama sobie ale na nia to nie dziala....zaczyna sie zanosic a potem juz sinieje...i tu jest problem bo ja mialam tak samo jako dziecko ze od placzu do zanoszenie 1 krok...a to moze sie nieciekawie skonczyc....wiec zagaduje ja czyms zeby odwrocic uwage ale ona niezbyt mnie slucha w tym szale.......jak jestesmy razem z A. to spoko...kilka glupich min i juz rozdaje caluski.....ale niestety sama z nia jestem wiekszosc czasu :ico_noniewiem: ....za to Arek jej na wiecej pozwala,jak chce jej czegos zabronic to raczej musze zrobic to ja bo bardziej mnie respektuje...chyba sie bardziej mnie boi :ico_noniewiem: bo wiecej krzycze :ico_wstydzioch: ....ufff ale wywody...ja mykam spac bo jutro znow do pracy...kiedy ten tydzien sie skonczy?! :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-07-02, 08:21 ]
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
dziewczyny pierwszy raz w zyciu tak szybko wstalam z lozka jak dzis :ico_szoking: ...bo zobaczylam....bialego murzyna :ico_szoking: .....
otwieram oczy a tu co?!...Maya wysmarowala puszke duzego sudocremu....na wszystko wkolo,na siebie...na moje rzeczy!!!!!!!!!!! :ico_olaboga: ....lo matko ale mialam tempo....ona miala tak zaklejona buzie ze nie mogla jej otworzyc normalnie :ico_olaboga: ...chyba nie zjadla go albo tylko troche....ale te siwe wlosy,ta zmarnowana posciel,pizamka to juz nawet nie mowie bo od pasa w dol to byla rowno biala :ico_olaboga: ........a sudocrem tak paskudnie sie zmywa,co sie dalo to chusteczkami do pupy wytarlam a reszta,czekam az wsiaknie....nie wiem jak mam prac te rzeczy zeby chociaz troche zeszlo? :ico_zly: ......co za ranek!!!!!!!!!!!!!Zborra Twoj niezbyt szczesliwy dzien chyba na mnie dzis przeszedl..... :ico_noniewiem: :ico_placzek:
[ Dodano: 2008-07-02, 08:22 ]
dodam jeszcze ze nie mam pojecia skad wziela ten krem....zawsze stoi wysoko na szafie....chyba tatus zapomnial sie wczoraj i na poleczke odstawil :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: