hello z rana!!!no co ja slysze ze u Was sniegi?poprosze o ladna focie bo u nas sucho :ico_haha_01:
Gosia,Ty to mnie umiesz pocieszyc :-D dzieki,ja nie rodzilam naturalnie wiec hmmm sama nie wiem...moze cos faktycznie mi sie stalo z koscia z tym ze najpirw nie bolalo w pachwinie i kosci a zaczelo sie tak na srodku :ico_haha_01: ...ej ja sie smieje ale wierzcie ze to juz jest zalosne....jak macie jakies wizje tego co to moze byc to pisac :-)
Sikorko,Ty dzis odwiedziny masz...milego dnia....
a ja ide do pracy juz,do pozniej narka!
[ Dodano: 2008-11-22, 11:50 ]
hallo,ja juz po pracy...nie bylam dlugo ale za to jakie mam przezycia :ico_szoking: :ico_oczko: ej no sluchajcie,w hotelu maja psa...mlody pies chyba jakis rasowy bo tak sie nim zachwycaja nawet ludzie na ulicy-dla mnie kundel zwykly bo sie nie znam :ico_haha_01: ...i kundel jest mlody bardzo ruchliwy jak mlody pies...robi rozpizdziel wszedzie..no dobra,przeszkadza mi w sprzataniu,wiesza sie koncowki od odkurzacza jak odkurzam,kradnie mi szmatki..i dzis wygryzl mi dziure w spodniach :ico_szoking: :ico_noniewiem: no dobra spodnie moze i stare no ale nie mam az tyle par do pracy...no i mam teraz jedne :ico_noniewiem: wstyd mi bylo isc cos na niego naskarzyc wiec zostawilam to dla siebie....i nawet sie zloscic na niego nie potrafie,normalnie jak mi to zrobil to parsknelam smiechem :ico_noniewiem: :ico_haha_01: ...nienormalne zeby w hotelu rzadzil kundel :ico_puknij: