26 lis 2008, 21:52
Jaodka,jestes wspaniala kobieta,matką i zoną...i nie smij w to watpic...nachodza Cie rozne i rozniaste mysli ale to przez hormony ktore teraz moga robic Ci pranie mozgu doslownie...wiesz z reszta o tym...ale na to nie masz wplywu....czasem poplaczesz a innym razem bedziesz sie cieszyc jak dziecko!!! :-) no powiedz sama czy taka sliczna Jagodka mogla by powstac z niefajnych rodzicow? :-D :ico_oczko: bedzie idealnie,przeciez tak mialo byc...ida swiata i juz jakby jestescie w 4...jeden czlonek Waszej rodzinki wprawdzie w brzusiu no ale jest juz z Wami nie? :-D :ico_brawa_01:
Ewcik,tv jst wlaczony wieksza czesc dnia,ja nie zwracam na niego uwagi i Maya juz tez zadko....chyba ze leci cos co lubi to spoglada a na bajce nawet usiadzie sobie na kanapie i patrzy....czasem jest cichutko ze tylko cos tam slychac...w radiu nie ma fajnych stacji u nas,leci jak jest fajna muzyka a tak to ja lubie czuc ze nie jestesmy same chyba bo taka cisza martwa mnie doluje :ico_noniewiem: ale wiem ze jakby tv nie bylo to tez spoko,poprostu musialabym do tej ciszy przywyknac...kiedys malo wlaczalismy tv i tez bylo dobrze....ja nawet nie wiem co tam tak naprawde leci :ico_noniewiem: