O to Maksio i Mateuszek śpią razem-czasami mam wrażenie że oni to bliźniacy :ico_oczko:Moje dziecko obudziło się rano o 9, o 10 z powrotem poszło spać i śpi do teraz :ico_szoking: Wstanie, zje i idziemy na spacer :-)

A które tym razem robiłaś?, czy to o szarlotce?j ana chwilke napisac ze ciasto pycha i bardzo szybko sie robi

tak baaardzoEmilia chyba lubisz piec, co? :ico_oczko:
Na opakowaniu jest że po 4 m-cu ale nam pediatra już kazała podawać bo powiedziała, że możne je od 3 m-ca. jak pójdziesz teraz na szczepienie to zapytaj czy możesz podawać.A te kaszki od ilu miesięcy można podawać?
My wkładkę z fotelika już jakiś czas temu wyjęliśmy, bo za bardzo napierała małemu na główkę
To rób po tym jak tylko mąż wyjdzie do pracy to za nim wróci Ty podjesz więcej :ico_oczko:kopiec kreta, to wtedy ledwo na jeden kawałek uda mi się załapać :ico_haha_01:
Z ta dieta bez mleczną to jest różnie. Jednemu dziecku wystarczą 2 tyg. a właściwie ograniczenie mleka i jego przetworów, drugiemu potrzeba 2 lata. Spróbuj i zobaczysz czy coś Tosi wyskakuje, boli brzuszek itd. Tylko może zacznij od naturalnego bez owoców.mysle, ze w przyszlym tygodniu juz cos mlecznego sprobuje, np jogurt, myslicie, ze juz moge? czy za krotka dieta?
tylko, że wtedy Krzysiu będzie miał nawet nie 3 miesiące jeszcze, więc to pewnie za wcześnie, ale zapytam.jak pójdziesz teraz na szczepienie to zapytaj czy możesz podawać.
nie da rady, mąż jest teraz cały czas w domu, a pracowników ma na budowie we Wrocławiu :ico_oczko:To rób po tym jak tylko mąż wyjdzie do pracy to za nim wróci Ty podjesz więcej
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość