wczoraj niestety nici z jeziorka,bo przed obiadem A otwierał bramę bo autem gdzieś miał jechać i Hania pod tą bramę mu podleciała jak otwierał i nie zauważył jej przez co brama uderzyła ją w palca u nogi i w połowie jej pękł paznokieć :ico_olaboga: płaczu co niemiara,krew,plaster i już nad jezioro nie było po co jechać :ico_sorki: za to pojechaliśmy do moich rodziców na trochę :-)
patrycja_g ale się strachu najedliście,ale dobrze,że Filipkowi nic się nie stało :ico_sorki: :ico_sorki:
Koroneczka bardzo intensywny dzionek wczoraj mieliście :-D
takaniawlkp86, Milenka juz nie ma alergii ijesz wszystko, tak?
ale mleko nadal ma pepti ale na szczepieniu popytam czy mleko jej może powoli zmieniać
markotka, pięknie ci Krzysiu śpi już :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja się obawiam ciąży teraz :ico_chory: w czerwcu miałam @,w lipcu nie,teraz powinnam dostać 24 (bo zwykle co miesiąc miałam) i jak pójdę w środę po rodzinne to lecę do apteki po test i w czwartek rano testuję :ico_chory: mam nadzieję,że to nie ciąża :ico_sorki: jak na razie to słabo się czuję,co trochę siku latam,normalnie jak na początku każdej ciąży :ico_olaboga: oby to jednak nie było to bo ja się załamię :ico_placzek:
[ Dodano: 22-08-2011, 13:13 ]
poczytałam co nieco i niby ten pierwszy okres jest a później póki się bierze Cerazette to @ nie ma,dopiero po odstawieniu :ico_noniewiem: już sama nie wiem co myśleć :ico_noniewiem: