15 cze 2011, 13:41
cześć kobietki :-D
u nas nocka spokojna, ale za to 3 pobudki, bo karmienia co 2h, ale krótkie, więc i tak w miarę się wyspałam.
Jak któraś z Was ma ochotę, to wypełnijcie sobie króciutką ankietę, można załapać się na darmową farbę do włosów:link usunięty przez obsługę forum
Murchinson to zrobimy dzisiaj drugie podejście do fridy, może będzie jak z kąpielą, najpierw był płacz w czasie, a teraz jak wyjmujemy z wanienki to jest płacz :ico_oczko: uszka czyszczę tylko z wierzchu patyczkiem z ogranicznikiem, do środka nie wkładam.
Emilia Krzysiu też ma codziennie właściwie problem z oddaniem gazów, ale uspokaja się przy piersi albo przy herbatce humany i zazwyczaj zasypia podczas picia, kropelek żadnych mu nie podaję.
NOWA wszystkiego najlepszego :ico_prezent: gdzie się wybieracie na wakacje?
Ania kurcze, aż tak poważnie ze słuchem Hani :ico_sorki: mam nadzieję, że laryngolog stwierdzi, że to jednak nie to :ico_sorki: moja chrześniaczka miała problemy ze słuchem, kilka razy czyścili jej uszy, aż w końcu miała operację-kiedyś o tym pisałam, może pamiętasz, tyle że jej mama zaniedbała sprawę.
Mariola Krzysiu też miał badany słuch w szpitalu na sprzęcie Wielkiej Orkiestry, ale to nie gwarantuje, że nic się ze słuchem nie będzie działo w przyszłości, trzeba obserwować dziecko.
Koroneczka niezły bajer z tym aspiratorem z melodyjką :ico_haha_01:
Motylek i jak tam Twoje kocisko, uspokoiło się? Moje koty już nie wracają uwagi na płacz małego, ale zazdrosne są cały czas, szczególnie kotka i jak tylko ktoś trzyma Krzysia na ręku, to ociera się o tą osobę i przynosi swoją myszkę i chce, żeby jej rzucać :ico_oczko:
Wczoraj wieczorem doznałam szoku :ico_szoking: moje dziecko samo obróciło się z plecków na boczek :ico_szoking: ogólnie jest strasznie silny, główkę dźwiga i potrafi długo sztywno utrzymać, jak leży to kręci z boku na bok swobodnie.
Dzisiaj zrobiłam test ze spodniami sprzed ciąży, już się w nie mieszczę :ico_brawa_01: tylko w pasie nie mogę dopiąć :ico_haha_01: ale idzie ku dobremu, zostało jeszcze 5kg do zrzucenia.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2011, 15:44 przez
markotka, łącznie zmieniany 1 raz.