dzień dobry
dzisiaj czeka mnie masa sprzątania i jak kupię proszek to z 5 pralek będzie :ico_olaboga: do tego jeszcze po południu chyba pół prosiaka będziemy mieli :ico_sorki:
markotka, ja jak gotuję zupkę to dosypuję do niej 1 łyżeczkę kaszki i gotuję aż zgęstnieje trochę :-) a jak robię kaszkę na kolację to gotuję 200 ml wody razem z 2 łyżeczkami manny,czekam aż trochę ostygnie i wsypuję 6 miarek mleka,mieszam i to do butelki :-)
A jakie gazety dot. dzieci kupujecie?
ja już nie kupuję :ico_oczko: jak byłam w ciąży z Hanią i tak do jej 2 lat kupowałam różne-dziecko,twoje dziecko,mam dziecko,m jak mama,twój maluszek,rodzice
ostatnio je wszystkie wyrzuciłam,wyrwałam tylko te strony z przepisami i coś pomocnego w przypadku jakiś problemów ze zdrówkiem :-)
On tak sobie siedzi z 30-40 min. a potem śpi
u nas podobnie,dlatego ja się cieszę,że mam głęboko-spacerowy :-D
Co macie na obiad?, mi pomysłu brak.
jeszcze nie wiem
wczoraj były naleśniki z dżemem
Dziś pobudka z płaczek o 1:40, 4:40 i 5:30 :ico_olaboga:
może Mati jakiś skok rozwojowy przechodzi :ico_noniewiem: współczuję tylu pobudek
u nas dzisiaj jedna przed 3 była na jedzonko i do 4 leżała zanim usnęła a przed 7 pobudka,teraz drzemie od 20 minut
W blender wkręciłam :ico_wstydzioch: raptem 6 szwów mam na kciuku :ico_haha_01: hehe
o matko :ico_olaboga: wkręcić palec w blender to sztuka :-D współczuję i niech szybko palec dojdzie do siebie :ico_sorki:
bo Liwia wprost uwielbia Polę, jak ją widzi to ja niekoniecznie muszę byc obok :-)
to u nas głośny śmiech jak Hania skacze koło Milenki :-D