cześć :-)
to od tabletek cię boli? i od gina musisz mieć zaświadczenie,że możesz pracować?a nie od lekarza z pracy?
tak przypuszczam, że od tabletek, jutro idę do gina po zaświadczenie i z tym zaświadczeniem dopiero na badanie kontrolne przed pracą.
sąsiedzi się nie czepiają?
nie, nikt do tej pory nic nie mówił. Jak sąsiedzi palą na swoich balkonach albo w oknach, to mi do mieszkania też leci jak mam otwarte okno :ico_oczko:
dzisiaj bioderka do kontroli na 17
jeszcze musicie bioderka kontrolować? Ja skierowanie tylko za pierwszym razem musiałam mieć.
Pola dalej kaszle, bałam się jej 2 raz bańki stawiać
a jakie bańki stawiałaś, ogniowe? zdrówka dla córci :ico_sorki:
i...pracy, to już jutro
:ico_sorki: ja w przyszły czwartek :ico_placzek:
mnie kadrowa o żadnych badaniach nie wspominała
mi przysłała skierowanie na badanie kontrolne, na które muszę przynieść zaśw. od gina, że jestem zdolna do pracy. Jak 2 lata temu byłam na zwolnieniu powyżej 33dni po operacji, to też musiałam iść na badanie kontrolne, u nas tak zawsze jest jak nieobecność wynosi więcej niż 33dni.
mam już kuchnie
super :ico_brawa_01:
nowy kupiliśmy wczoraj za 1400z
niezła cena :ico_szoking: Też myślałam, że nie wrócisz do pracy :ico_oczko:
gdyby mój mąż miał stały dochód to też bym nie wróciła :ico_sorki:
Emilia jak braciszek się czuje?
Zrobiłam sobie wczoraj paznokcie na konkurs i trudno mi pisać :ico_haha_01: mam mega długie szpice :ico_haha_01: dzisiaj zrobię jeszcze jedne i od jutra wracam do krótszych paznokci, bo w tym to nawet przebrać Krzysia mam problem :ico_oczko: o wilku mowa-właśnie się obudził :-D