na wysuszoną skórkę na buzi polecam Balneum Baby Basic krem,jak już krosteczek nie ma to teraz świetnie nawilża i buźka coraz gładsza i ładniejsza a można smarować całe ciałko :-)
powiem wam ze własnie koncze pierwsze opakowanie dady z biedronki i sprawdza sie rewelacyjnie......pieluszka tez jet cieniutka :ico_sorki: :ico_sorki:
my tylko tych używamy :-D na początku były 1 Pampersa ale teraz tylko Dada :-)
Maly pije Pulneo na kaszel i spi caly dzien i cala noc, nie wiem czy mu to odstawic czy to tez normalne.
to reakcja na syrop,on działa też uspokająco :ico_sorki: wiem bo Hani kiedyś podawałam i też tak spała
Motylek22 niedobrze z tym oczkiem,ale przemywanie na pewno pomoże :ico_sorki:
Marzę o jednej pobudce :ico_sorki:
jeszcze trochę poczekasz :ico_oczko:
Mój mąż ostatnio stwierdził że za szybko brzuch mi maleje :ico_haha_01: Bo już tylko taki wzgórek mi został, a jak wychodziłam ze szpitala to jak w 5 miesiącu wyglądałam :ico_oczko:
to dobrze,że tak szybko spada :ico_brawa_01:
pamiętam jak mnie koleżanka zobaczyła 1,5 tyg po porodzie to pytała kiedy ja urodziłam,że już brzucha nie ma :ico_szoking: ja tam jeszcze troszkę brzuszka widzę bo w jeansy się jeszcze nie dopinam ale niech będzie,że brzuszek zniknął :ico_oczko:
na spacerku mały spał od 15 do 19 w domu dałam cyca pomemlał i spał do 3 :ico_szoking: normalnie długie spacery dobrze mu robią ;)
to super :ico_brawa_01: spacerki zawsze maluszkom służą :-)
[ Dodano: 18-06-2011, 14:26 ]
taki mamy krem
Uploaded with
ImageShack.us