witam po świętach :-)
u nas dzisiaj cała nocka przespana :ico_szoking: tyle,że ja 2 razy się budziłam nie wiem po co :ico_puknij: może to zasługa,że w pokoju ciemno było,bo tak to świeciła się lampka malutka przy łóżeczkach i jak mała się budziła to może rozbudzała przez tą lampkę,zobaczymy jak dzisiaj będzie :-)
dzieciaczki już po śniadanku
pranko wstawiłam,w piecu się pali
na obiadek chyba schabowe dzisiaj zrobię hmmm
Milenka od wczoraj zawzięcie mówi "nie" :-D :-D aż mi się śmiać chce z niej,do tego jeszcze językiem tak operuje,wytyka,oblizuje się,łapie za język :ico_haha_01:
wczoraj do moich rodziców nie pojechaliśmy...pierwsze święta gdzie nie pojechałam do nich...mężowi się tyłka ruszyć nie chciało :ico_noniewiem:
ja tez najchetniej nie szla bym juz do nich na kolacje w zadne swieta, ale co zrobic R tez chce byc od czasu do czasu u swoich a nie tylko w mojej rodzinie siedziec a pozatym on jest przyzwyczajony, podobno zawsze tak u nich bylo
to możecie do nich iść w 1 lub 2 dzień świąt,a Wigilię u twoich rodziców albo sami sobie zróbcie :-)
A co na sylwestra planujecie?
siedzimy w domku raczej :ico_noniewiem:
mama Izuni, fajnie,że zajrzałaś :ico_brawa_01: oby już choróbska was opuściły :ico_sorki:
nawet mleka nie chce.
a posiłki na mleku?np. kaszka,ryż,płatki,budyń,kisielek? u nas to idzie bo samego mleka też nie ruszy,choć o dziwo dałam wczoraj małej butelkę z mlekiem i wypiła 240 ml :ico_szoking:
Ja jak wazyłam dawida to ma 10 kg, no a jutro konczy 8 miesiecy, a zapomniałam napisac ostatnio ze mamy juz 3 zeba z gory wyszła jedynka :-)
duży chłopak z Dawidka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super,że już kolejny ząbek się pojawił :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aniu sliczne zdjecie rodzinne macie na nk :ico_brawa_01:
dziekuję :ico_sorki:
Muszę się zabrać za porządki, ale jakoś umęczona jestem i nic mi się nie chce :ico_haha_01: :ico_haha_01:
to poodpoczywaj sobie jeszcze :ico_oczko: