witam wieczorkiem
nie miałam jak zajrzeć dzisiaj nawet na forum
od rana sobie sprzątałam potem obiadek,a jak mogłam odpocząć to Hania na kompie bajki oglądała
po 13 przyjechała koleżanka z córką (4 mies młodsza od Hani) i na dodatek z brzuszkiem :-D jest w 6 miesiącu i też będzie druga córa :-D :-D
u nas dzisiaj więcej śniegu i chyba jutro z dzieciakami na dwór pójdę i na sanki zabiorę,nawet na podwórko,zawsze to coś fajnego,a mała w końcu pierwszy raz w sankach będzie :-D
Mariola_Larose to gdzie twój na studia wyjechał?przyjeżdża co jakiś czas?? to ładnie Igorek zajmuje ci czas,współczuję :ico_sorki: :ico_sorki: oczywiście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postępy Igorka :ico_brawa_01:
wiola85 oby teraz lepiej ci poszło z nocnikiem a skoro nie pracuejsz to pewnie szybciej Dawid rzuci pieluchy,zdrówka dla chłopaków :ico_sorki:
dziecko swiadoma umiejetnosc robienia siusiu osiaga dopiero w wieku 2 lat
raczej od 1,5 roku można już uczyć chodzenia bez pieluchy :ico_oczko:
my tak zaczęliśmy i w rezultacie jakoś miesiąc po 2 urodzinach już w ogóle pieluch nie było :ico_brawa_01:
Ja młodego latem będę chciała nauczyć, będzie biegał po ogrodzie bez pieluchy jak mu po nogach poleci, to się szybko nauczy
ja też tak będę uczyła,pewnie lipiec-sierpień zaczniemy
Hanię uczyłam od lutego jak miała 16 miesięcy,nie wyszło bo nie chciała,to za 2 znowu spróbowaliśmy i już poszło gładko bo zaraz w dzień pieluchy odpadły a w listopadzie już w nocy nie były potrzebne
chciałam się Wam pochwalić, że dzis o 3.30 moja siostra urodziła córeczkę-Olę, także jestem podwójna ciocią
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My po wizycie u alergologa i niech ją piorun trzaśnie bo tak mnie wnerwiła :ico_zly: że szkoda gadać.
co jest???