czesc
u nas dzis -19 :ico_olaboga: ale ja tez wole mrozy niz upaly :ico_sorki:
fajnie by bylo jakby sniegu dosypalo :ico_sorki: :ico_oczko:
ci do auta Aniu, to bedzie chyba troche wieksze od dotychczasowego, ale mi to nie przeszkadza, przbajmniej wozek bez skladania wejdzie :ico_oczko:
Murchinson Wy macie takie autko? jak sie sprawuje? wygodnie sie jezdzi?
co do danonkow i reszty ja sie wstrzymuje na pewno do roku pewnie i dluzej, a moze nawet wcale bo nie uwazam zeby akurat one byluy zdrowe i dzieciom potrzebne
Mariola_Larose, :ico_brawa_01: za wage Igorka
mama Izuni, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postepy malutkiej i zdrowka zycze :ico_sorki:
Antosia podnosi sie na kolankach, w lozeczku udalo jej sie z 3 razy wstac, ale postawiona na nozki, nie przebiera nimi, jeszcze nie jej czas
a co do raczkowania, to u nas jest hustanie, ale dziwne bo tej jednej lewej nozki nie przeklada do tylu, a jak sie podnosi na kolankach to obie nozki przeklada do tylu, moze niedlugo zajarzy :ico_oczko:
a jak bylo u Waszych raczkujacych maluchow? od razu przyjmowaly pozycje do raczkowania?
a co na obiad? hmmm mam ochote na lazanie ale nie mam miesa a za zimno zreby isc, chyba mam jakis schab zamrozony to zrobie roladki w sosie ....
milego dnia
[ Dodano: 02-02-2012, 09:07 ]
ja na szczęście mogę je zostawić same
ja tez na szczescie moge ich zostawic saych, bardzo ladnie sie bawia ostatnio :ico_brawa_01:
Aaaaa a i udało mi się w końcu wyjść z mężem. Nawet kulturalnie się wcięłam. To było nasze pierwsze wyjście od narodzin Ady.
fajnie, zazdroszcze, nam sie jeszcze nie udalo wyrwac samym - brak mozliwosci :ico_noniewiem: