witam
mała dzisiaj w nocy dość często się budziła tylko nie wiem czemu,ani pić nie chciała,jeść też nie,pielucha sucha,nie marudziła... wkurzyłam się i męża zagoniłam do wstawania i zastrzegłam sobie,że rano ma wstać do dzieci i się nimi zająć bo ja chcę pospać :-D :-D ale koło 8 już krzyk Mileny bo głodna (wstała przed 7),a mąż oczywiście nie wie jak sobie poradzić żeby dziecku jeść zrobić :ico_puknij: no i chcąc nie chcąc musiałam się obudzić...
Miluś teraz ma drugą drzemkę,zasnęła przed 13 i chyba nie dam jej znowu koło 18 zasypiać :ico_noniewiem: pójdziemy sobie na spacerek jak zjemy obiadek bo w końcu słońce piękne jest i prawie wcale wiatru,na słońcu mam +20 stopni!!! :ico_szoking:
Krzysiu dzisiaj marudzący, mało spał :ico_sorki: pewnie lada chwila ostatnia jedynka się przebije.
oby jak najszybciej wyszedł ząbek :ico_sorki:
Robiłam sernik mrożony z nutellą, teraz się chłodzi, a mi już ślinka cieknie :-D
podaj przepis,bo już mi slina pociekła na samą myśl :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ostatni raz w pieluchę narobił z jakieś 2-3 tyg. temu.
wow no to brawa dla Matiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Emilia wszystkiego naj...dla Marcela :ico_buziaczki_big:
i ja się dołączam do zyczeń dla Marcelka :ico_buziaczki_big:
ja sama trafiłam przy porodzie na totalną ignorantkę, poszła sobie kawkę pić i do koleżanki że "ona nie urodzi" zamiast mi pomóc, franca i tyle jeszcze kazała mi rodzić leżąc na boku co mojej ciotce tak przytrzymywały poród żeby jeszcze nie rodziła :-D co szpital to obyczaj
Jak sobie przypomnę mój poród to mi się śmiać chce szczerze mówiąc :ico_haha_01:
teraz do ci się śmiać chce,ale jak rodziłaś to ci na pewno do śmiechu nie było :-D :-D
Wpadłam tylko napisać, że ciasto marchewkowe pycha!!! Juz nie ma :ico_wstydzioch:
:-D :-D musiało być na prawdę pyszne :ico_brawa_01:
mi mąż dzisiaj dał pospacc i zajal sie Maksiem :ico_brawa_01: Spałam do 10 :ico_olaboga:
też bym raz tak chciała pospać :ico_sorki:
miłego popołudnia :-)