Cześć dziewcznki!
U nas też piękna pogoda :ico_brawa_01: aż humorek i nastrój lepszy :ico_brawa_01:
Małż na zakupy pojechał, dzieć śpi, a ja się za porządki zabieram :ico_sorki:
Rano wspólne śniadanko, potem wspólna kawa i jakoś wcześniej czasu nie było.
Bratowa jeszcze w dwupaku...ordynator wyjechał na weekend i nie ma kto zadecydować o planowej cesarce, a że narazie nic się nie dzieje czekają...ciśnienie czasem jej skacze.
Mariola, ja to zawsze chciałam, żeby między moimi dziećmi było 2 max 3 lata różnicy i tak bym chciała. Mam nadzieję , że się uda :ico_oczko: O tej sprawie nie słyszałam, też uważam że to chore, dziwni ludzie... Bardzo skorzystali na śmierci córeczki :ico_sorki:
ANiu, dzięki, aż tak bardzo się nie przejęłam tą dotacją, bo przecież firma to duża odpowiedzialność, bałam się czy podołam....ale nie ma tego złego...wykończymy sobie drugą część domku i zrobię sobie gabinecik...co się odwlecze to nie uciecze :-)
A co do Twojego rozwodu...nie wiedziałam, że tak Wam się nie układa :ico_olaboga: wyobrażam sobie jakie to ciężkie dla Ciebie, żyjesz tylko dla dzieci, a przecież one mają także tatę, który mógłby się nimi zająć byś miała czas dla siebie :ico_sorki:
Mam propozycję- spakuj dzieci i wpadnij do mnie na dni kilka :-D niech sobie facet radzi sam i zobaczy jak jest fajnie :-D
wcale?
No już wcale :ico_sorki: :ico_sorki: Maksio po kilku dniach odstawiania już wcale nie chciał cycucha, pokarm jeszcze mam, długo go jeszcze mieć będę?? Czasem mi jest strasznie przykro, że już nie karmię go piersią :ico_sorki:
Koroneczka, przykro mi, polska rzeczywistosc :ico_puknij:
nic tylko znajomosci i znajomosci :ico_puknij:
ehh, trudno :ico_sorki:
Mąż mnie namawia, żebym złożyła wniosek ze środków UE, ale tam to już naprawdę plecy potrzebne , hehe
My po obiadku jedziemy na spacerek, pojedziemy bratową odwiedzić, do rodziców i pewnie dzień szybciutko przeleci.
Na obiad filet z grilla i małe marcheweczki na parze z czosnkiem- mąż nadal na diecie, wczoraj dostał dyspense na dwa piwka hihi kawałek mojego ciasta.
A Wam dziewczyny jak idzie??