Murchinson, to juz trzeci, w jednym narazie jestem z toba i twoja siostra a dotyczy nieyjasnionych przypadkow medycznych :ico_oczko:
Koroneczka, no wlasnie, sprawdzasz go jeszcze? :ico_oczko:

kiedy to bylo... :ico_noniewiem:Marcel wypija już 90 ml mleka, Kacper 60 :-)
to super, bo bratowa pewnie by nie pomyslala nawet gdyby mogla sobie na to pozwolicMama załatwiłą im darmowe szczepionki na pneumo
A oni w którym tygodniu się urodzili? Pytam, bo jeśli do 37 i maja w książeczkach, że wcześniak to szczepionki mają darmowe.Mama załatwiłą im darmowe szczepionki na pneumo :-)
:ico_brawa_01: Ja się już tego doczekać nie mogę. Dziś mnie jedna sąsiadka zaczepiła i zdziwiona, że mały drepcze od huśtawki do wózka-i pyta mnie czy to nie za wcześnie? No to jej powiedziałam, że małego do podłogi czy wózka nie przykleję skoro sam wstaje i drepcze.Filip dzis chodzil ze mna za jedna raczke stojac obok.
Z jakieś 10 albo 10,5 m-ca temu :ico_haha_01:kiedy to bylo... :ico_noniewiem:Marcel wypija już 90 ml mleka, Kacper 60 :-)

:ico_olaboga: :ico_olaboga:U nas w mieście kilka dni temu tragedia straszna teść polał benzyną i podpalił synową kobietka 36 lat 2 synów, no coś strasznego co się na tym świecie dzieje,
i dobrze jej powiedziałaś :-D :ico_brawa_01:Dziś mnie jedna sąsiadka zaczepiła i zdziwiona, że mały drepcze od huśtawki do wózka-i pyta mnie czy to nie za wcześnie? No to jej powiedziałam, że małego do podłogi czy wózka nie przykleję skoro sam wstaje i drepcze.

ja bym dostala, matko :ico_olaboga:mało zawału nie dostałam jak na podłodze w pokoju zobaczyłam padalca :ico_szoking:
Bidulka osłabiona to odsypia. Aniu :ico_pocieszyciel:. Zajrzyj czasem od mamy albo pisz sms-y.a ja się kiszę w domu,bo mała raz ma raz nie ma temperatury :ico_sorki: teraz zalicza 3 drzemkę...
Ja na pewno padłabym albo stanęłabym sparaliżowana i zaczęłabym się drzeć na pół miasta.ja bym dostala, matko :ico_olaboga:mało zawału nie dostałam jak na podłodze w pokoju zobaczyłam padalca :ico_szoking:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość