wzajemniemilego popoludnia :ico_brawa_01: bo moje raczej mile nie bedzie - tesciowa sie zapowiedziala :ico_noniewiem:

zdrówka :ico_sorki:U nas chorobowo, wszyscy mamy katar
może na roczek Maksia wpadnie?Moja ciągle mówi o przyjeździe, ale nie chce powiedzieć kiedy, ciekawa jestem.
długi ten proces wstępny żeby pracować :ico_haha_01: :ico_haha_01:Bo był najpierw test, potem rozmowa, a teraz dostałam kserówkę książki, mam ją przeczytać i napisać esej na temat : 5 zalet tej książki

hehe jak z tesciowa, dobrze ze nie siedziala za dlugo :ico_sorki:milia, jak tam popołudnie z teściową?

Lepiej, tylko ten katar nas męczy. Ja w sumie najgorzej bo mam chrypkę, a moje chłopaki trzymają się nieźle. Maksio tylko miał gorączkę w nocy, prawie 39, myślałam że coś mu się zacznie, ale dziś po gorączce nie ma śladu za to jest nowy ząbek, górna dwójka :ico_brawa_01:zdrowka dla Was, jak sie czujecie?
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzielna dziewczynka!pochwale sie malymi postepami, Tosi kupilam pchacz i mala wstaje przy nim, a od przedwczoraj zaczela przy nim chodzic :ico_brawa_01:
i wszedzie wstaje :ico_olaboga:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ale dziś po gorączce nie ma śladu za to jest nowy ząbek, górna dwójka :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:U nas z nowych umiejętności to Maksio nauczył się już sam jeździć na jeździku i odpycha się girkami :-) Bo do tej pory to go tylko pchał!!!
wlasnie Murchinson pisala, ze jeszcze zostaja u mamy do niedzieli, wiec przelozymy wyjazd, ok?Emilia, Murchinson, my chyba się widzimy w sobote co?? Czy coś się zmieniło?? Kóraś z dziewczyn jeszcze dołączy??

Mi jest obojętnie, planów na wyjazd nie mam, a dojechać nie problem! Może w weekend majowy?? Ma być bardzo ciepło:)wlasnie Murchinson pisala, ze jeszcze zostaja u mamy do niedzieli, wiec przelozymy wyjazd, ok?
moze w nastepny weekend sie uda, tylko musze spytac P czy wtedy nie pracuje bo cos mi sie o uszy obilo

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość