pewnie dlatego ze Zara :ico_noniewiem:skoro skromna to skąd ta cena była na początku :ico_szoking:
mala juz pospala :ico_noniewiem:

To tak jak mój Mateusz. Kontrolnie co jakiś czas(jak ten z góry stuka) podnosi oko ale śpi dalej.moja już 3 godziny śpi :-Dmala juz pospala :ico_noniewiem:
Ci to za byle co czasami taką cenę wystawią że oczy z orbit wychodzą :ico_szoking: Tam to najlepiej na przecenach kupować.pewnie tak,w końcu za firmę też się płaci :ico_noniewiem:pewnie dlatego ze Zara

no to widać,że się najada,że tyle czasu wytrzymuje :-)I znowu je jak wróbelek, tzn. tego il wypija nie wiem, ale znowu po kilku minutach puszcza cycucha koniec już nie chce, potem domaga się dopiero po 2,5-3 godzinach ahh
wolałabym odstawić pomidory niż cały nabiał :ico_oczko:A ja musiałam odstawić pomidory z mojej diety ( nie wiem jak to zniosę :ico_noniewiem: )

Współczuję Aniu, bo ja codziennie zjadam jogurt naturalny, owocowe też uwielbiam, kanapki jem tylko z białym serem i ciągle pije koktajle owocowe! Ale odbijesz sobie jak przestaniesz karmić!wolałabym odstawić pomidory niż cały nabiał :ico_oczko:

do roku na pewno :-)Ile w ogóle dziewczyny zamierzacie karmić?
też bym tak jadła jakbym mogła,ale z Hanią wytrzymałam to teraz też dam radę :-)codziennie zjadam jogurt naturalny, owocowe też uwielbiam, kanapki jem tylko z białym serem i ciągle pije koktajle owocowe!

Pewnie, że dasz radę :-)
też bym tak jadła jakbym mogła,ale z Hanią wytrzymałam to teraz też dam radę :-)
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość