22 lip 2011, 17:27
cześć :-)
Krzysiu za to dzisiaj prawie wcale nie śpi, a widzę, że jest zmęczony :ico_sorki: siedzi sobie w bujaczku i co jakiś czas przyśnie, ale na chwilkę, raz usnął mi na piersi, ale jak odniosłam go do łóżeczka do zaraz się zbudził :ico_sorki: wczoraj za to bardzo ładnie spał. Mąż chodzi teraz ze mną chętniej na spacery, bo w pobliżu otworzyli lody amerykańskie-świderki, które uwielbia :ico_oczko: a tak to nygusowi nie chciało się tyłka ruszyć :ico_oczko: Dzisiaj ze spaceru nici, bo cały dzień pada.
Wczoraj cały dzień walczyłam z zastojem w lewej piersi, masa guzków mi się porobiła, bo za rzadko ściągałam mleko :ico_noniewiem: ale dzisiaj jest już ok, w nocy jeszcze Krzysiu mi trochę pomógł :-D
Koroneczka faktycznie Maksio nabiera ciałka :ico_brawa_01: Krzysiu to już taka kluska jest, że szok :-D podziwiam, że już myślisz o następnym maluszku, ja też bym chciała, ale nie wcześniej niż za 3 lata, a mój mąż na razie wcale nie chce :ico_noniewiem:
NOWA my jesteśmy już głownie na mm, ja odciągam tylko tyle, że jest na 2 karmienia. Krzysiowi pomógł Delicol na brzuszek, więc wychodzi, że ma problem ze strawieniem laktozy, ale BioGaię też dostaje.
Murchinson właśnie na linii żuchwy mamy krostki i na policzkach :ico_noniewiem: a myślicie już poważnie nad zmianą mieszkania, szukacie czegoś? My chcielibyśmy się budować, ale czas pokaże, bo póki co finansów brak.
Ania nie wysłałam Ci jeszcze paczki, bo wczoraj zapomniałam :ico_wstydzioch: a dzisiaj nie wychodzimy, bo brzydko i pada, ale jak jutro nie będzie padać, to wyślę. Chcesz może też wkładki laktacyjne? :-D My myjemy Krzysiowi włoski w szamponie Oilatum Soft i później obficie spłukuję czystą wodą.
Emilia to będziesz miała dzisiaj towarzystwo :-)
[ Dodano: 2011-07-22, 17:29 ]
NOWA tak sobie myślę, że może Liwkę boli brzuszek przez to, że je za często i nie zdąży strawić a jest już następna porcja? Spróbuj przetrzymać ją chociaż pół godzinki, żeby jadła co 2,5h.
Emilia współczuję opryszczki :ico_sorki: oby się Tosia nie zaraziła :ico_sorki: