Wielkie dzięki za życzenia!!! Jesteście kochane :ico_brawa_01: .
Mojemu P się dostało za kaske :ico_sorki: , i to porządnie :ico_haha_01:
A z Oliwki ząbkami poczekam jakieś dwa tyg, i jak nie wypadną to pójdę prywatnie do innego dentysty :ico_noniewiem:
Alineczka strasznie piękny ślub zaplanowałaś :ico_brawa_01: , jej ile ja bym zmieniła gdybym teraz brała ślub :ico_sorki: , a miałam taki zwyczajny :ico_noniewiem:
Gaga :ico_brawa_01: za przewracanka :ico_brawa_01: , mój Adrian też już to potrafi :ico_brawa_01:
Aga ja za ubranko dałam 106zł +rajtuzki+bodki białe, razem mi wyszło 150zł, i drożej ubranek nie widziałam :ico_noniewiem: . A kupiłam mu takie, w którym bedzie mógł smigać potem, czyl spodenki granatowe w kancik, koszulka biała z muszka i do tego taka kamizelka, buciki czarne lakierki, i taki kaszkiecik na główkę.
Dziewczyny macie kontakt z Agnieszka? Mam nadzieje ze u niej i Wiktorka wszystko ok!!!
[ Dodano: 2011-04-16, 11:33 ]
A i czeciaczki dziewczyny macie śliczne, i kurcze co fotka, to widać, że już takie poważniejsze :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2011-04-16, 22:11 ]
Agnieszka odpisała :ico_noniewiem: :567: . Jest w szpitalu, całkiem nie widzi na to oko, i podejrzewają u niej stwardnienie rozsiane :ico_placzek: . Wyczułam w ty smsie zalamanie, co u Agi to mało spotykane :ico_noniewiem: , jej jak ja bym chciała jej jakoś pomóc, tylko jak? :ico_noniewiem: ?
Wikuś jest z Tatusiem i jest zdrowy :ico_sorki:
Pomodle się o Nią i zmykam spać. Dobranoc :ico_spanko: