widze ze agnieszka nie odpisala szkoda mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze :ico_sorki:
A tu jak zwykle pustki na kazdym forum cos sie dzieje tylko nie u nas szkoda :ico_placzek:
sorki, jakoś tak mi zeszlo i nie odpisałam. Agnieszka odpisala, ale niestety nie doszła mi jej cała wiadomość, ucieło troszkę, ale obiecała, że jak znajdzie chwilkę to zajrzy do nas :ico_sorki: . Pisała, ze coś ma nie tak z netem, bo nie mogła się ostatnio zalogować na forum :ico_noniewiem:widze ze agnieszka nie odpisala szkoda mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze
ja jak wiem, że jest za ścianą to ok :ico_sorki: , ale jak wyjedzie gdzieś dalej to też nie moge zasnąć :ico_noniewiem: , takie jakieś przyzwyczajenie :-D . Zobaczysz jak Ci córa urośnie i powoli "odbije "Ci męża :-D . Moja Oliwia to czasem tak w żartach mówi: "mamusia tatuś jest moim mężem a nie Twoim" :-D .ja jakos bez meza zasnac nie moge
hehe takie obowiązki to można spełniać :-Ddobra ucieekam bo wzywaja mnie obowiazki malzenskie hehe dobranoc
dzielna dziewczynka, my idziemy w tym tygodniu na szczepienie. Ile mała Waży? pochwalcie się wagą maluchów.dostałą 3 zastrzyki
to może Ci dłużej rano pośpi :ico_noniewiem:o 7 szła spać tak wczoraj i dziś po 9 dopiero zasnęła
oj czekam ale ząbków nie widać :ico_zly:ząbki przechodzi jak mu już wyjdą to będzie spokojniejszy!
nie sądzę, najczęściej dzieci które raczkują nie śpieszą się do chodzenia, bo potrafią się już przemieszczać i dojść tam gdzie chcą. Ja mam nadzieję, że nie zacznie chodzić zanim skończy 10 miesięcyPenie gdy nasze szkrabki zaczną raczkować to Krzyś już zacznie chodzić! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hehe przy takich dwóch rozrabiakach to faktycznie urwanie głowy, dobrze, że się jeszcze nie biją o te zabawki, choć niedługo pewnie i do tego dojdzie :-D . Oliwia jak narazie się ładnie z Adrianem bawi, choć ona jest starsza i jakoś inaczej podchodzi do tego :ico_noniewiem: , jest taka opiekuńcza :ico_brawa_01: . Choć czasem jak mały bardzo marudzi, to mówi, że ona jednak woli jak jest spokojny :-DCześć dziewczyny, u mnie ostatnio doba za krótka
niestety i takie bywają :ico_sorki:Hej dziewczynki a ja ze złymi wieściami
a nie mówił Ci kiedyś jakiś pediatra, że dziecku nie podaje się nic na temp, dopuki nie osiągnie 38.3, ponieważ organizm sam musi nauczyć się zwalczać temp :ico_noniewiem: , no i w ten sposób lepiej broni się przed chorobą :ico_sorki:37,4 dałam jej Ibum
możliwe,mojej siostry synek to na kazdego ząbka chorował :ico_sorki: , a to uszko złapał, a to gardło, a to gorączka, ciągle coś, i jak mu zęby wyszły to i choroby się skończyły :ico_noniewiem:Może to od ząbka bo drugi na dole jej idzie,
Oj ja też przeżywam każdą chorobę małego, zresztą Oliwki też. Tak już jest z nami rodzicami. Mój P jak mały był ostatnio chory na tą trzydniówkę i był taki rozpalony, to ciągle powtarzał, że jakby się dało to wziąłby to co złe z nigo na siebie, bo żal patrzeć jak dziecko cierpi :ico_placzek:To jej 2-ga choroba a ja jestem załamana tak mi jej szkoda!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość