Blanka26 Wituś pływać nawet lubi, choć nie wykazywał szczególnego zainteresowania na tym basenie :ico_haha_01:
Piszecie o tym kiedy mieć drugie dziecko... Ja właśnie z jednej chciałabym szybko ale mój mężuś na pewno się nie zgodzi :ico_haha_01: on już mi mówi, ze drugie za 10 lat :ico_haha_01: ale ja i tak już powiedziałam, że jak Wituś skończy 3 lata to odstawiam plastry... Ale ostatnio myślę czy by nie wcześniej.. :ico_noniewiem:
A za kolejnych parę latek bym i 3 chciała tak jak
Aniaaa...:-)
NowaSejana to :ico_brawa_01: , za udaną rehabilitację nóżek
Ona ostatnio prawie nie spi w dzien
A mój bardzo często ostatnio robi drzemki w dzień, co prawda dosyć krótkie, ale śpi co 2 godziny ok...
Może zrób zdjęci tego jej ząbka:-)
, bo na teraz chca od nas 3.5 tys.€ za zniszczenie auta :ico_puknij: uwazaja, ze to wina mojego meza, bo nieuwaznie wszedl na jezdnie...
coo?? :ico_szoking: jakie chamstwo...
teraz się okazało że nie słyszy,prawdopodobnie przez laki jakie dostał jak ratowali jego życie :ico_olaboga:
ojej, biedactwo... :ico_sorki:
teraz niebo sie przejasnia, wiec pewnie juz ugasili, ale ze 2h sie palilo...
oj to dobrze że już ugasili :-) musi być niezły zaduch
A dziś Witek mi spadł z tapczanu... :ico_szoking: na szczęście tapczan jest niski a on spadł prosto na plecki :ico_sorki: ale i tak płacz był co nie miara, ja przerażona ale nic mu nie było, uspokoił się jak dosłał w rękę batonika ;-) a najlepsze, że ja prezy nim siedziałam na tym tapczanie... On sobie leżał spokojnie, ja na sekundę popatrzyłąm w telewizor i hop, przekulał się i już widziałam jak w zwolnionym tępię jak spada :ico_wstydzioch:
I w ogóle zaczynają mu już nowe włoski rosnąć, ma coraz więcej ich, fajne takie bląd mu wychodzą teraz :-)
[ Dodano: 18-08-2011, 16:05 ]
Wasz maluchy tez już czają jak coś przy nich jecie?? Mój normalnie patrzy jak zaczarowany, a do butelki z piwem to ręce jak dzikus wyciąga :ico_haha_01: już mu tatuś dał gwint do oblizania :P
dziś jak jadłam ciastko to też już się do niego wyciągał a jak schowałam to zaczął płakać, mały spryciula...